Günün Ücretsiz Epic Games Oyunları İndirmeye Açıldı (22 Aralık)

Klasik Fallout oyunlarını kaçırmayın!

Günlük ücretsiz oyun dağıtımına devam eden Epic Games, her bir sonrakinin ne olacağına dair ipucunu da kapak resminin içerisine yerleştiriyor. Bu bağlamda, sıradakinin de Fallout veya Metro serisinden bir oyunun veya Duke Nukem olacağı tahmin ediliyordu. Saatler 19:00 olduğunda, örtü açıldı ve günün ücretsiz Epic Games oyunları indirmeye açıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GeForce Now Servisine Bu Hafta Bir Yeni Oyun Geliyor


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Günün Ücretsiz Epic Games Oyunları: Fallout Serisi

Bu defa bir değil üç ücretsiz oyun, kullanıcıların beğenisine sunuldu: Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game, Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game, Fallout Tactics: Brotherhood of Steel. Eğer serinin klasik oyunlarını oynama fırsatınız olmamışsa, yarın saat 19:00 öncesinde kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

ücretsiz egs oyunları 22 aralık

Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game Hakkında

CRPG türüne yeniden hayat veren klasik kıyamet sonrası rol yapma oyununu gün yüzüne çıkardın. Fallout® S.P.E.C.I.A.L. sistemi sana çok farklı karakter türlerini, tüm kontrolün sende olduğu önemli kararları ve gelişmeleri sunuyor. Medeniyetin altın çağından kalan harabeleri keşfet. Mutantlar, çeteler ve robot düşmanlarla konuşarak, onlardan saklanarak veya onlara karşı koyarak ilerle. Doğru kararları vermezsen, sonun çorak topraklarda pes etmiş diğer kahramanlarla aynı olur.

Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game Hakkında

Ataların çorak topraklarda dolanmaya başlayalı 80 yıl oldu. Sen ise ilkel köyünü kurtarmak için Garden of Eden Creation Kit’i ararken zararlı radyasyonla, megaloman mutantlarla ve sonu gelmeyen yalan, kumpas ve ihanetle karşılaşacaksın. Artık bu cesur yeni dünyadan kimsenin kazançlı çıkamayacağını düşünmeye başlıyorsun.

Fallout Tactics: Brotherhood of Steel Hakkında

Bu dünyada değersiz bir varlıksın. Topraktan doğmuş olabilirsin ama seni çeliğe dönüştüreceğiz. Boyun eğmeyi öğreneceksin; öğrenmezsen yok olursun. Bu karanlık zamanlarda sana ait Brotherhood ekibin, yeniden yakılan medeniyet ateşi ile kasvetli ve radyasyonlu Çorak Topraklar’ın arasında duran yegâne şey.

Silahların senin için dosttan öte olacak. Becerilerini alt tabakadakilere ilham vermek ve zayıfları korumak için kullanacaksın. Tabii onlar bunu istese de, istemese de.. Ekip arkadaşların sana ailenden daha yakın olacak ve hayatta kalanlar onur, saygı ve savaş ganimetlerine kavuşacak.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version