Güncel GTA 5 ve RDR 2 Satış Rakamları Ortaya Çıktı

Her iki oyun da para basmaya devam ediyor...

Rockstar Games şirketinin piyasadaki güncel oyunları, yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Grand Theft Auto 5, PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarında 2022 yılının en çok indirilen oyunları sıralamasında ilk onda yer almıştı. Take Two Interactive de son gerçekleştirdiği finansal konferans ise güncel GTA 5 ve RDR 2 satış rakamları için açıklamada bulundu.


İlginizi Çekebilir: Rockstar Games Oyunları Zamlandı!


Grand Theft Auto, oyun dünyasının en değerli markalarından birisi ve halihazırda da yeni oyun için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Şu an için resmi detayları bilmiyoruz, ama Rockstar Games yine uzun yıllar ilgi odağında olacak bir Grand Theft Auto 6 ile karşımıza çıkacaktır. Buna şüphe yok. Diğer yandan ise güncel oyun için destek asgari ölçüde devam ediyor.

hd-aspect-1538827611-red-dead-redemption-2-c

Güncel GTA 5 ve RDR 2 Satış Rakamları Ne Seviyede?

Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilen finansal konferans ise güncel oyunun satış rakamının yüz yetmiş milyon barajını geçtiğini öğrenmiştik. Yeni finansal konferansta ise, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla bu rakamın yüz yetmiş beş milyonu geride bıraktığı duyuruldu. Markanın toplam satış rakamı ise üç yüz doksan beş milyonun üstüne çıkmış.

Red Dead Redemption 2 oyunun ise 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla elli milyon barajını geride bıraktığı söylendi. Red Dead Redemption markasının toplam satış rakamı ise yetmiş milyonu geride bırakmış. Son açıklanan rakamın kırk altı milyon olduğunu göz önünde bulundurursak, aradan geçen üç aylık sürede dört milyondan fazla sattığı sonucuna ulaşıyoruz.

Exit mobile version