Güncel GTA 5 ve RDR 2 Satış Rakamları Belli Oldu

Rockstar Games oyunlarını tutabilene aşkolsun!

Take-Two Interactive tarafından gerçekleştirilen yeni finansal konferans ile güncel GTA 5 ve RDR 2 satış rakamları da ortaya çıktı. Her iki oyun da oyuncuların ilgisini çekmeye tam gaz devam ediyor.


İlginizi Çekebilir: Yeni GTA 6 Fragmanı Detayları Sızdırıldı


Rockstar Games, az ama öz oyun çıkartıyor. Ancak bu oyunlar, üzerlerinden ne kadar zaman geçerse geçsin değerinden hiçbir şey kaybetmediği gibi satışları artmaya devam ediyor. Bilhassa GTA serisi için bunu söyleyebiliriz.

Bildiğiniz gibi dün itibarıyla GTA 6 fragmanının yayınlanacağı zaman belli olmuş iken, güncel oyun da hız kesmeden satmaya devam ediyor. Aynısı Red Dead Redemption 2 için de geçerli elbette. Yakın bir zaman önce Take-Two Interactive tarafından geride bıraktığımız çeyreğe gerçekleştirilen finansal konferans ile bu iki oyunun da güncel satış rakamları hakkında bilgiler paylaşıldı.

Güncel GTA 5 ve RDR 2 Satış Rakamları Artış Göstermeye Devam Ediyor

Öncelikli olarak GTA 5, dünya genelinde 195 milyon satış barajını geride bıraktı. Hatırlatma yapmak gerekirse, Kasım ayında açıklanan rakam 190 milyondu. Yani geride bıraktığımız çeyrekte 5 milyon adet satış daha gerçekleştirilmiş oldu.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 ise 61 milyon satış rakamına ulaşmış. Kasım ayında açıklanan rakamın 57 milyon olduğunu hatırlatalım. Bu bağlamda, Red Dead Redemption markasının dünya genelindeki toplam satış rakamı ise 86 milyonu bulmuş oldu.

Exit mobile version