Guild Wars 2 Sonunda Steam’e de Geliyor!

Beklenen gün sonunda geliyor!

Guild Wars 2 Sonunda Steam'e de Geliyor!

Büyük bir merak konusu olan Guild Wars 2 oyununun Steam mağazasına geliş tarihi en nihayetinde ortaya çıktı. Büyük buluşma, önümüzdeki hafta içerisinde gerçekleşecek. Peki hangi günde? Detayı haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam için Önemli Bir Özellik Hayata Geçirildi


Geliştiriciliği ArenaNet ve Yayıncılığı NCSOFT tarafından yapılan devasa çok oyunculu rol yapma oyunu için 2020’de yapılan açıklamayla, aynı yılın Kasım ayı içerisinde Steam kullanıcıları buluşturulacağı müjdelenmişti.

Guild Wars 2 Ne Zaman Steam Mağazasına Gelecek?

Aradan geçen yaklaşık iki yıllık süre boyunca yapılan performans testlerinin ve oyuncu deneyiminin iyileştirilebilmesi için yapılmış olan değişikliklerinin ardından, bugün yapılan yeni duyuru ile oyunun Steam mağazasına geliş tarihi 23 Ağustos 2022 olarak resmiyet kazandı.

Ana oyunun bütünüyle ücretsiz olacak olmasının ve abonelik ücretinin gerekmemesinin yanı sıra, ArenaNet tarafından verilen bilgi ile Complete Collection paketi de kullanıcıların beğenisine sunulacak. Şimdilik Türk Lirası karşılığı belli olmayan bu paket, bütün Guild Wars 2 deneyimini tek bir pakette topluyor ve içeriğinde ise üç genişletme paketi ve beş bölümlük Living World hikayesi bulunacak.

Duyuru ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan NCSOFT West Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kendall Boyd, oyunun Steam mağazasındaki çıkışı sonrasında, henüz Guild Wars 2’yi deneyimleyememiş olan oyuncuların en fantastik evrenlerinden birisine dalış yapacakları yönünde oldukça iddialı bir açıklamada bulundu.

Guild Wars 2 Sistem Gereksinimi

En Düşük Gereksinim

Exit mobile version