GTA: Vice City Unreal Engine 5 ile Göz Alıcı Görünüyor

Rockstar Games'e selam olsun...

GTA Vice City Unreal Engine 5 ile Göz Alıcı Görünüyor

GTA: Vice City Unreal Engine 5 videosu yayınlandı. 2002 yılında çıkan oyuna yeni nesil grafik motoru epey bir yaramış diyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Tommy Vercetti Seslendirmeni Ray Liotta Vefat Etti


Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde TeaserPlay, GTA: San Andreas için Unreal Engine 5 ile hazırlanmış bir konsept tasarım videosu yayınlamıştı. Kasım ayında çıkmış olan GTA: The Trilogy – Definitive Edition sonrasında ilaç gibi gelmiş olsa da, Take-Two Interactive ve Rockstar Games kaynaklı telif sorunları nedeniyle hiçbir zaman oynayamayacağımızı bilmek de bir o kadar üzmüştü.

GTA: Vice City Unreal Engine 5 ile Nasıl Görünüyor?

Şimdi ise aynı Youtube kullanıcısının GTA: Vice City için benzer bir çalışması var. Başta yakın bir zaman önce vefat Ray Liotta tarafından seslendirilen Tommy Vercetti dahil, karakter animasyonları, sürüş mekaniği ve evimizin adresi gibi bildiğimiz mekanların yer aldığı videoda, oyunun yeni nesil grafik motoru ile nasıl görüneceği hakkında tam bir fikir sahibi olabiliyoruz.

TeaserPlay, açıklama kısmında, serinin unutulmazlarından olan oyunun yenilenmiş versiyonunda esasen nasıl görünmesi gerektiğini söyleyerek, bir nevi Rockstar Games şirketine de dokundurmada bulunmadan geçmemiş. Kendisi ayrıca sunum için Lumen kullandığını da belirtir iken, bu videodaki esas amacının Unreal Engine 5 motorunun açık dünya oyunlar için ne denli kuvvetli bir motor olduğunu göstermekmiş.

Grand Theft Auto: Vice City Konusu

Serinin en beğenilen oyunlarından olan Grand Theft Auto: Vice City’de, hapishaneden çıktıktan sonra uyuşturucu anlaşmasında pusuya düşen Tommy Vercetti karakterinin rolündeyiz. Sorumluları aramakta olan Tommy, bir yandan da şehirdeki diğer suç örgütlerinden güç alarak yavaş yavaş bir imparatorluk inşa ediyor.

Exit mobile version