GTA Vice City Nextgen Edition Geliyor

Daha iyi bir GTA Vice City

GTA Vice City Nextgen Edition Geliyor

Rockstar Games stüdyosunun efsane oyunu GTA Vice City, Rage motoru ile yenilenmiş bir sürüme kavuşacak. GTA Vice City Nextgen Edition duyurusu sonrasında, yenilenmiş sürüm bir hayli heyecan yarattı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Hikayesi Ne Kadar Uzun Olacak? İşte Bir İddia!


Bildiğiniz gibi GTA The Trilogy – Definitive Edition ile GTA 3, GTA San Andreas ve Vice City, görsel açıdan yenilenmiş olarak karşımıza çıkartılmıştı. Ne var ki ilk günden çok büyük performans ve teknik sorunlara boğulmuş bir hale oyuncuların karşısına gelmesi ve halen de bu sorunların devam etmesi ile pek de kabul gördüklerini söyleyemeyiz.

Aslında mod üreticileri üçleme paketindeki oyunlar için çok daha kaliteli işlere imza atmış olsalar da, Rockstar Games ve Take-Two Interactive tarafından yasal yollara başvurularak bu modlara kilit vurulmuştu. Ancak mod üreticileri, yeni işler ile karşımıza çıkmaya devam ediyorlar. Revolution Team de bu ekiplerden bir tanesi olarak, GTA Vice City Nextgen Edition da bunlardan bir tanesi olacak.

GTA Vice City Nextgen Edition, Daha İyi Bir GTA Vice City Deneyimi Sunacak

2002 yılında çıkan oyuna sadık kalınarak, Rage motoru ile yenilenecek olan sürümde bütün görevler eksiksiz bir şekilde bulunacak. Bunların yanı sıra, GTA The Trilogy – Definitive Edition paketindeki şehrin ve silahların geliştirilmiş versiyonu, orijinal Xbox sürümünden aktarılacak tüm araçlar ve karakter modelleri, daha iyi dokulara sahip 3B karakterler, orijinal radyo istasyonları, daha iyi parçacık efektleri ve ışıklandırma iyileştirmeleri de GTA Vice City Nextgen Edition içeriğinde bulunacak.

Elbette tüm bunların ardından, kafalarda beliren bir soru işareti ise Take-Two Interactive tarafından bu moda herhangi bir müdahalenin yapılıp yapılmayacağı. Her ne kadar söz konusu GTA V motoru olsa da, sürpriz bir gelişmeye tanık olabiliriz de.

Şimdilik net bir tarih bilgisi olmasa da, 2025 yılında yayınlanması beklenen mod için hazırlanmış olan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version