GTA Trilogy Fragmanı Yayınlandı! İlk Görüntüler Geldi

GTA Trilogy Definitive Edition fragmanı yayınlandı. Fragman ile birlikte ilk ekran görüntüleri de ortaya çıktı.

Merakla beklenen GTA Trilogy fragmanı resmi olarak yayınlandı. Rockstar Games tarafından yayınlanan video ile yenilenen oyunlar ilk kez oyuncuların karşısına çıkmış oldu. İlk gelen yorumlar ise pek iç açıcı değil!

Rockstar Games, yaklaşık iki hafta kadar önce GTA oyunlarının elden geçirilerek tekrar piyasaya sürüleceğini duyurmuştu. GTA 3, GTA: San Andreas ve GTA: Vice City oyunlarının elden geçirilerek piyasadaki yerini tekrar alacaklarını duyuran şirket, ilk tanıtımı yaptı.

Daha önce yayınlanan kısa videonun ardından, bugün itibarıyla oyunun ilk videosu da paylaşıldı. Paylaşılan videoda, oyunlarda yapılan görsel iyileştirmeler tam anlamıyla görüntülenebildi.

GTA Trilogy Fragmanı Yayınlandı

11 Kasım 2021 itibarıyla piyasaya sürülmeye hazırlanan Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition, merakla bekleniyor. Paket, birçok oyuncunun gözdesi olan Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas oyunlarını içeriyor.

PC, Xbox X/S, PlayStation 5 ya da PlayStation 4 platformlarında yayınlanacak olan geliştirilmiş versiyonun fiyatı ise 529TL civarında olacak. Neredeyse her platform için benzer bir fiyat isteniyor. Dahası, oyunların orijinal versiyonları ise satıştan kaldırılmış durumda. Bu sebeple bu oyunları oynamak isteyenler ancak bu fiyatlardan satın alabiliyorlar.

Fragman ile birlikte gelen diğer bilgiler ise aşağıdaki gibi sıralanıyor.


İlginizi Çekebilir: GTA 5 Fragmanı Dislike Rekoru Kırdı


GTA Trilogy Sistem Gereksinimleri

Fragmanla birlikte Rockstar Launcher üzerinde oyunların sistem gereksinimleri de belirlendi. Hemen aşağıda sistem gereksinimlerinin devamını bulabiliyorsunuz.

Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition Ekran Görüntüleri

Fragman ile birlikte oyunlardan ilk ekran görüntüleri de paylaşıldı.

Exit mobile version