GTA: The Trilogy – Definitive Edition Oynanış Görüntüleri Paylaşıldı

Bakalım GTA III, GTA: Vice City ve San Andreas'ın yeni versiyonları nasıl görünüyor?

GTA The Trilogy - Definitive Edition Oynanış Görüntüleri Paylaşıldı

GTA: The Trilogy – Definitive Edition oynanış görüntüleri ortaya çıktı. Bakalım modern sistemlere taşınmak, klasikleşmiş üç oyuna yaramış mı? Detaylar ve görüntüler haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA Trilogy Fragmanı Yayınlandı! İlk Görüntüler Geldi


Bu sene GTA serisi için bir nevi geri dönüş olacak. ‘Bir nevi’ diyoruz; çünkü, eski klasikleşmiş oyunlar, GTA III, GTA: San Andreas ve Vice City, yenilenmiş halleri ile karşımıza çıkacaklar. Ne var ki bu üç oyun, üzerinden yıllar geçmesine rağmen, kalitesinden bir şey kaybetmediği için modern bir nostalji yaşayacağımıza şüphe yok.

Yarın itibarıyla PC (Rockstar Games Launcher), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series ve mobil cihazlar için satışa sunulacak olan GTA: The Trilogy – Definitive Edition, yeni ışıklandırma ve çevresel geliştirmeler, yüksek çözünürlüklü dokular, arttırılmış çizim mesafesi, Grand Theft Auto 5 tarzı kontroller, hedefleme ve çok daha fazlası ile modern sistemlere taşınıyor.

GTA: The Trilogy – Definitive Edition Oynanış Görüntüleri Nasıl?

529 TL fiyat etiketiyle bizler ile buluşacak olan üçleme paketi için Rockstar Games tarafından herhangi bir oynanış videosu yayınlanmamıştı. Ancak Youtube üzerinden yapılan paylaşım ile GTA III – The Definitive Edition ve GTA: Vice City – The Definitive Edition için ilk oynanış görüntüleri ortaya çıktı.

PlayStation platformu üzerinden gerçekleştirilen canlı yayın sırasında oynanan oyunlar hakkında tam anlamıyla fikir sahibi olabilmek mümkün oluyor. Görünüşe göre ‘Definitive Edition’ takısının hakkı verilmiş. Bilhassa görselliğin göze bir hayli hoş göründüğünü söylemek mümkün oluyor. Rockstar Games oldukça iyi bir iş çıkartmış diyebiliriz. Peki sizler bu videolar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

GTA: The Trilogy – Definitive Edition Sistem Gereksinimleri

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version