GTA: The Trilogy Sahiplerine Ücretsiz Oyun Müjdesi!

Listede birçok kaliteli oyun bulunuyor...

GTA The Trilogy Sahiplerine Ücretsiz Oyun Müjdesi!

Yapılan resmi açıklama ile GTA: The Trilogy sahiplerine ücretsiz oyun sunulacak. Eğer üçleme paketini Rockstar Launcher üzerinden satın almışsanız, sunulan seçenekler arasından dilediğiniz bir oyunu tek kuruş ödemeden kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 5 Sonrası Michael Neler Yaptı?


GTA: The Trilogy Sahiplerine Ücretsiz Oyun Verilecek

Bildiğiniz gibi GTA: The Trilogy – Definitive Edition Rockstar Games şirketinin başını epey bir ağrıtmıştı. Teknik sorunların fazla oluşu ile büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Yayınlanmasından kısa bir süre sonra Rockstar Launcher uygulamasında yaşanan çökme sorunu ile GTA: Trilogy: Definitive Edition, geçici olarak satıştan da kaldırılmıştı.

Geride bıraktığımız zaman zarfında yayınlanan güncellemeler ile birçok şey yoluna sokulmuş ve oyunların ilk gündeki hallerine göre bir hayli yol alınmış olsa da, halen tam bir iyileşme söz konusu değil. Ancak Amerika menşeli yayıncı, sorunların giderileceğine dair iç rahatlatıcı bir açıklama yapmasının yanı sıra, yaşanan zorlu süreçten dolayı da oyunculardan özür dilemişti. Görünüşe göre bu özür sadece yazılı bir bildiriden ibaret olmuyor.

Rockstar Games tarafından yapılan açıklamaya göre, eğer Rockstar Launcher üzerinden 5 Ocak 2022 tarihine kadar GTA: The Trilogy – Definitive Edition satın almış olan oyunculara beş farklı oyundan birisini ücretsiz olarak kütüphaneye ekleme hakkı sunulacak. Aşağıdan seçim yapabileceğiniz oyunların listesine bakabilirsiniz.

Sizin de göreceğiniz üzere esasen yedi madde olsa da, son ikisinin GTA Online ve Red Dead Online oyunları için ek krediler olduğunu göreceksiniz.

GTA: The Trilogy – Definitive Edition Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version