GTA: The Trilogy, Steam Fiyatı ile Üzüyor

Ama fiyatı tuzlu...

GTA: The Trilogy, Steam Fiyatı ile Üzüyor

Sayısız söylentinin ardından, GTA: The Trilogy – The Definitive Edition Steam mağazasına da geldi. Ancak fiyatının gereksiz yere pahalı olduğunu söylemek gerek. Bir süre öncesine kadar Rockstar Games mağazasında 529 TL olan üçleme paketi de zam dalgasından nasibini aldı. Ne var ki Steam mağazasında kısa süreli bir indirim fırsatı sizi bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Çıkış Zamanı için Microsoft’tan da Bir İddia


Bildiğiniz gibi bir süredir GTA: The Trilogy paketinin Steam mağazasına da gelecek oluşuna dair birtakım söylentiler vardı. SteamDB sitesindeki sayfasının 13 Ocak 2023 tarihindeki güncellenmesinin ardından, bu haftanın başında billbil-kun tarafından yapılan paylaşım ile üçleme paketinin 19 Ocak 2023 tarihinde Epic Games Store kullanıcıları ile buluşacağına işaret etmişti.

Söz konusu kullanıcının geçmişteki PlayStation Plus oyunlarıyla ilgili sızıntılarının doğru çıkması ile bayağı yüksek bir itibar kazanmış olmasını göz önünde bulundurduğumuzda, haliyle geri sayıma başlamak için ekstradan bir neden aramaya gerek duymamıştık.

GTA: The Trilogy, Artık Steam Mağazasına da Geldi

billbil-kun, paylaşımı ile hedefi kısmen tutturdu diyebiliriz. GTA: The Trilogy, kısa bir süre önce Steam üzerinde de satışa sunuldu. Epic Games mağazasına da bu ayın sonraki bir zamanında gelecek. O kadarını da affedelim, ne dersiniz?

Mağazada Rockstar Games oyunları için özel olarak başlayan yeni kampanya ile gelen üçleme paketi, sınırlı süreliğine % 50 indirim ile 575 TL karşılığında satın alınabiliyor. Kampanya süresi bittiğinde, 1.150 TL olacak. Açıkçası görsel olarak makyajlanmış olan oyunlar için indirimli fiyatı bile bir hayli yüksek. Ama “Rockstar’dan babam çıksa yerim!” diyorsanız, o halde 2 Şubat 2023 tarihine kadar zamanınızın olduğunu söyleyelim.

GTA: The Trilogy dışında, kampanya dahil olan diğer oyunlar ve indirimli fiyatları da şöyle;

Exit mobile version