GTA: The Trilogy – Definitive Edition, Yakında Steam’e de Gelebilir

Olması gereken, yakında olacak...

Bir veri madencisi tarafından ortaya çıkartılan detaylara göre, GTA: The Trilogy – Definitive Edition yakın bir zamanda Steam için de duyurulabilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 4 Modları, Take-Two Tarafından Kapatılıyor


Hatırlayacağınız üzere GTA: The Trilogy – Definitive Edition paketinin çıkışı öncesinde, içeriğinde yer alan üç oyunun orijinal versiyonlarının Steam mağazasından kaldırıldığını görmüştük.

Her ne kadar kütüphanesinde bu oyunlara sahip olan oyuncular erişim sağlamaya devam edebiliyor olsalar da, yenilenmiş versiyonları satın almak isteyen oyuncular ise mutlak suretle Rockstar Games mağazasının yolunu tutmak zorunda kalıyorlar. Ancak bu durum, yakın bir zaman içerisinde değişecekmiş gibi görünüyor.

GTA: The Trilogy – Definitive Edition Sonunda Steam’e Geliyor Mu?

Her ne kadar şimdilik ne Rockstar Games ne de Valve tarafından resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, veri madencisi videotech_ isimli Twitter kullanıcısı tarafından enteresan bir bulgu ortaya çıkartıldı. GTA: The Trilogy – Definitive Edition, Steam veri tabanında yeniden ortaya çıktı.

Twitter paylaşımının yanı sıra, buradan SteamDB sitesindeki ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz. Sizin de görebileceğiniz üzere, 31 Ekim 2022 tarihinde eklenmiş olan GTA Vice City Definitive listelemesi mevcut ve 4 Kasım 2022 tarihinde de bir güncellemeye gidilmiş.

SteamDB

Geçmişte, konuya ilişkin birçok söylenti ortaya çıkmıştı. Ancak yeni gelişmeye bakılırsa, çok olmasa da yakın bir zamanda Rockstar Games tarafından beklenen duyuru yapılabilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Grand Theft Auto III Hakkında

Hayali Liberty City’de geçen oyunda, Claude rolündeyiz. Bir soygun sırasında ihanete uğrayan ve kız arkadaşı tarafından ölüme terk edilen ana karakterimiz, intikam yemini için yola çıktıktan sonra, kendisini suç, uyuşturucu, çete savaşları ve yozlaşmanın dünyasında buluyor.

Grand Theft Auto: San Andreas Hakkında

Oyunun hikayesi Carl Johnson karakterinin etrafında dönüyor. Annesinin öldürülmesi üzerine evine dönen Carl, yozlaşmış otoriteler ve güçlü suçlular ile çatışırken, eski çetesine ve suç hayatına geri dönüş yapıyor.

Grand Theft Auto: Vice City Hakkında

Serinin en beğenilen oyunlarından olan Grand Theft Auto: Vice City’de, hapishaneden çıktıktan sonra uyuşturucu anlaşmasında pusuya düşen Tommy Vercetti karakterinin rolündeyiz. Sorumluları aramakta olan Tommy, bir yandan da şehirdeki diğer suç örgütlerinden güç alarak yavaş yavaş bir imparatorluk inşa ediyor.

Exit mobile version