GTA Serisinin Yaratıcısı Dan Houser Rockstar’daki Görevini Bıraktı

GTA'nın yaratıcısı Dan Houser stüdyoya veda etti..

Take-Two Interactive şirketinde 2019 yılında uzun bir molaya ayrılan Dan Houser stüdyodan ayrıldı. Bu ayrılığın şirketi nasıl etkileyeceği ise merak konusu.


Benzer İçerik: GTA 5 ve RDR 2 Satış Rakamları Açıklandı!


GTA’nın Yaratıcısı Dan Houser Stüdyodan Ayrıldı!

Rockstar Games ve Take-Two Interactive için önemli bir yere sahip olan Dan Houser geçtiğimiz yıl verdiği uzun bir aradan sonra stüdyodan ayrılma kararı aldı. 11 Mart tarihi itibarıyla tüm görevini bırakacak olan Houser, başarılı politikaları ile büyümede önemli bir rol oynadı.

2019 yılında başlayan uzun bir aranın ardından Rockstar Games Yaratıcı Başkan Yardımcısı Dan Houser şirketten ayrılacak. Houser’ın son günü 11 Mart 2020 olacak. Katkılarından dolayı son derece minnettarız. Rockstar Games en çok beğenilen ve ticari olarak önemli başarılar yakalayan hem güncel hem de gelecekteki projelere odaklanacak inanılmaz yetenekli bir ekip kurdu.

– Take-Two

Dan’in kardeşi Sam Houser hala aynı şirkette çalışmaya devam edecek ve bazı yeni iddialara göre şirketten ayrılan abisinin yerine de Sam geçecek.

GTA 5 ve RDR 2 Satış Rakamları

Bu durumun şirketi nasıl etkileyeceğini tahmin etmek zor olsa da Rockstar, Dan Houser’ın yokluğunun üstesinden gelebilecek yetenekli stüdyolara ve çalışanlara sahip bir oyun geliştiricisi durumunda.


İlginizi çekebilir: Don Houser kimdir?


Söylentiler şirketin Grand Theft Auto VI için çalışmalara başladığını ortaya koyuyor ve bu ayrılığın oyuna nasıl yansıyacağını ancak çıkışı ile birlikte öğrenebilme şansı bulacağız.

Houser’ın yer aldığı projeler ise şu şekilde:

Yapımcı

Yazar

Exit mobile version