GTA Serisi Netflix Games Kütüphanesine Gelebilir

Büyük bir gelişme olabilir!

GTA serisi Netflix Games kütüphanesinde de boy gösterebilir. Henüz resmi bir açıklama olmasa da, şirketin lisans alabilmek için uğraştığı söyleniyor.


İlginizi Çekebilir: Sabırsızlıkla Beklenen GTA 6 Derecelendirildi


Netflix şirketinin oyun sektörüne olan yatırımlarını bilmeyen yoktur. Akıllı telefon uygulaması üzerinden ücretsiz oyunlar dağıtmasının yanı sıra, geçtiğimiz Eylül ayında kendi oyun stüdyosunu kurmuş ve Ağustos ayında da kendi bulut tabanlı oyun platformunu beta aşamasında hayata geçirmişti. Son gelen iddiaya bakılırsa, GTA serisi Netflix Games kütüphanesine geliyor.

GTA Serisi Netflix Games Kütüphanesine Geliyor Mu?

Wall Street Journal sitesine yer alan habere bakılırsa, Netflix GTA lisansını alabilmek için Take-Two Interactive ile görüşüyormuş. Her ne kadar şimdilik tüm detaylar aktarılmamış olsa da, şirketin yeni bir oyun geliştirmek yerine halihazırda piyasadaki GTA oyunlarından birine kütüphanesinde yer vermek istiyormuş.

GTA 6'yı Sızdıran Korsan, Take-Two Interactive'e Anlaşma Teklif Etmiş

Eğer bahsi geçen görüşme gerçekten yaşanıyor ise, Rockstar Games çatı şirketinin nasıl bir yanıt vereceği merak konusu. GTA 6 duyurusunu büyük bir merakla beklediğimiz şu zamanda, eğer Netflix lisansı almayı başarır ise bunun büyük bir başarı olacağını söyleyebiliriz. Çünkü bu durumda, GTA 6 oyununu da bir ihtimal Netflix Games kütüphanesinde görebiliriz.

Kütüphanesini büyük oranda genişletmeyi ve bu bağlamda daha geniş bir kitleye ulaşmayı istediğini bir süre önce belirtmiş olan şirket, Extraction, Sherlock Holmes ve Black Mirror gibi popüler markaların mobil oyunları üzerinde çalışıldığını da müjdelemişti.

Sizin de gördüğünüz üzere Netflix, oyun sektöründeki ciddi adımların tam gaz devam ettirecek. Bakalım Netflix Games üzerinde bir GTA oyununu veya oyunlarını görebilecek miyiz? Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version