GTA 6 Sigara Bıraktırdı

Günün güzel haberi...

Sektöre damga vurmasına kesin gözüyle bakılan Rockstar Games oyunu, daha çıkmadan bir oyuncunun sağlığına olumlu yönde etki etti. Öyle ki, oluşan büyük beklentinin neticesinde GTA 6 sigara bıraktırdı.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Ön-Sipariş Tarihi Sızdırıldı Mı?


Aralık ayının ilk haftasında yayınlanmasını beklediğimiz bir GTA 6 fragmanı var ve heyecan da had safhada. Hikayesi kadar, Red Dead Redemption 2 oyununun oynanışındaki detaycılığın arşa çıkmasına bağlı olarak yeni GTA ile bunun ne seviyeye çıkacağı da hayli merak konusu. Fragman için bekleyiş sürer iken, bir kullanıcının paylaşımına bakılırsa GTA 6 sigara bağımlılığının sonunu getirmiş.

GTA 6 Sigara Tiryakiliğinin Sonu Oldu

Uzun zamandır sigara bağımlısı olduğunu belirten RoeJoganLife isimli Reddit kullanıcısı, yaptığı paylaşım ile son zamanlarda daha fazla öksürük krizine girmesinin ve buna ek olarak genel sağlık problemlerinin kendisini kötü hissettirdiğini dile getirmiş. Bu noktada da bir karara varmak durumunda kalan kullanıcı, seçimini sigara bağımlılığına son vermekte bulmuş. Bunda, GTA 6 için son derece heyecanlı olması ve çıkış zamanında hastanede yatıyor ya da yoğun ilaç tedavisi görüyor olabilme ihtimali büyük etken olmuş. Çünkü oyun çıktığında son derece sağlıklı olmayı istiyormuş RoeJoganLife.

Rockstar Games, GTA 6 Sızıntıları Sonrası Açıklamada Bulundu

Sigara içmeyi bırakalı on gün geçtiğini mesajının son cümlesinde dile getiren kullanıcı, Rockstar Games şirketine teşekkür etmeyi de ihmal etmemiş. Ne diyelim? GTA 6 daha fragmanı dahi yayınlanmadan bir hayranının hayatını kurtarmış oldu. Darısı diğer oyunların ve sigara tiryakilerinin başına diyelim.

Exit mobile version