GTA 6 PC İçin Geç Çıkabilirmiş

Mikrofon size Rockstar bey...

Sızdırdığı bilgiler ile itibar kazanmış olan bir kaynaktan aktarılan bilgiye bakılırsa, henüz resmi olarak duyurulmamış GTA 6 PC kullanıcıları ile gecikmeli olarak buluşacakmış.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Metacritic Sayfası Açıldı: Duyuru Yaklaşıyor Mu?


Oyun dünyası GTA 6 duyurusunu hiç olmadığı kadar büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Bildiğiniz gibi bu ay içerisinde duyurulacağına dair büyük bir beklenti vardı. Bilhassa da yakın bir zaman önce açılan Metacritic sayfası sonrasında. Gerçi Ekim ayı henüz bitmiş değil, ama şu an için Rockstar Games de herhangi bir imada bulunmuş değil. Elbette yılın geri kalanı için halen büyük bir umut var. Hakkında her şeyi bilmeyi istediğimiz oyun için, halihazırda duyduğumuz iddialara bir yenisi daha eklendi. Görünüşe göre GTA 6 PC için konsol versiyonlarından sonra çıkacak.

Rockstar İş İlanı Yeni GTA 6 Detayları İçeriyor Olabilir

GTA 6 PC İçin Geç Mi Çıkacak?

Her ne kadar çoğunlukla 2024 yılında çıkacağı söylense de çeşitli güvenilir kaynaklar da 2025 yılında buluşacağımızı öne sürüyor. Elbette Rockstar Games resmi bir açıklama yapmadan, kesin olarak bilmemizin şimdilik imkanı yok. Sizinle daha önceden paylaştığımız haberlerimizde de sızdırdığı bilgilerini paylaştığımız Tez2 isimli kullanıcının söylediğine göre ise oyunun PC versiyonu için oyuncuların biraz daha fazla beklemesi gerekecekmiş. Bunun nedeni olarak da, oyunun piyasaya sürülmeden önce çözülmesi gereken önemli ve küçük olmayan sorunlar olarak gösteriliyor.

Bildiğiniz gibi son birkaç yıldır optimizasyonu tam yapılmadan satışa sunulup da oyuncuları çileden çıkartan pek çok oyun görmüştük. The Callisto Protocol, Cyberpunk 2077, The Last of Us Part 1 ve Star Wars Jedi: Survivor bunlardan yalnızca birkaçı. Hiç şüphesiz ki Rockstar Games bu listeye GTA 6 oyununu yazdırtmak istemiyor.

Yukarıda da söylediğimiz gibi, bu haberimizdekilerin tamamı henüz Rockstar Games tarafından teyit edilmiş değil. Haliyle söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version