GTA 6 Minecraft Rekorunu da Geride Bıraktı

Rekorlara doymuyordu!

GTA 6 Minecraft Rekorunu da Geride Bıraktı

Rekor kırmaya doymayan GTA 6 Minecraft rekorunu da geçmeyi başardı. Öyle ki on iki yıl önce yayınlanan fragmanı izlenmelerde geride bıraktı. Görünüşe göre, çıkana kadar rekorları ele geçirecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Hikayesi Ne Kadar Uzun Olacak? İşte Bir İddia!


Yıllar süren bekleyişin ardından, Aralık ayının başlarında yayınlanan ilk GTA 6 fragmanı ile dünyanın en çok satan markalarından birinin yeni oyunu ile tanışma fırsatını yakalamış olduk. Öncesindeki bekleyiş o kadar had safhadaydı ki, ilk yirmi dört saat içerisinde hem beğenmeler ve hem de izlenmeler açısından büyük bir patlama yaşandı diyebiliriz.

Başrolde Lucia ve Jason karakterleri ile hikaye olarak Vice City şehrine geri döneceğimiz GTA 6, hem görsellik hem de yapay zeka anlamında oyun dünyasına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Hiç şüphesiz ki aradan geçen on yıldan fazla bir zamandan sonra yeni bir GTA oyunu oynayacak olmak, sektördeki herkesi heyecanlandırıyor. Eğer herhangi bir erteleme durumu olmaz ise 2025 yılında PlayStation 5 ve Xbox Series için yayınlanması beklenen GTA 6 fragmanına aşağıdan bir kez daha göz atabilirsiniz.

GTA 6 Minecraft Rekorunu Arkasında Bıraktı

İkinci fragman için de bekleyiş sürer iken, oyuncular halen ilk fragmanı tekrar tekrar izleyerek farklı detayları yakalamanın peşindeler. İlk yirmi dört saat içerisinde MrBeast isimli ünlü Youtube kullanıcısının en fazla izlenen videosunu da geride bırakan ilk GTA 6 fragmanı, şimdi de bir başka rekoru geride bıraktı. Son gelen bilgilere göre, 6 Aralık 2011 tarihinde yani on iki yıl önce yayınlanan ve halihazırda 167.765.762 görüntülemeye sahip resmi Minecraft fragmanı 168.023.005 görüntüleme almış olan ilk GTA 6 fragmanı tarafından geride bırakılmış oldu.

Bunun yanı sıra, Tom Petty tarafından söylenen ve fragmanda kullanılan Love is a Long Road (1989) da yıllar sonra GTA 6 ile yeniden ünlü olmuş ve Spotify üzerinde en çok dinlenen şarkılar listesine adını yazdırmayı başarmıştı. Öyle ki, güncel dinleme sayısını 31.156.374 olduğunu söyleyelim.

Exit mobile version