GTA 6 Metacritic Sayfası Açıldı: Duyuru Yaklaşıyor Mu?

Yine bir heyecan sardı...

Oyun dünyasının belki de en çok beklediği oyun ile ilgi yeni bir gelişme daha yaşandı. GTA 6 Metacritic sayfası açıldı. Şimdilik Take-Two Interactive ve Rockstar Games tarafından herhangi bir açıklama yapılmamış olsa da, resmi duyuruya yakın olabileceğimiz tahmini ile bu gelişme büyük heyecana yol açtı.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Duyurusu İçin Çılgın Bir Teori Geldi!


GTA 6 Metacritic Sayfası Yayına Girdi

2001 yılında açılmış olan Metacritic, filmler, diziler, müzik albümleri ve oyunlar için önde gelen mecralar tarafından yayınlanan incelemelerin bir araya getirildiği puanlamaların listelendiği bir site oluyor. Ayrıca kullanıcılar da puanlamalar yapabiliyorlar. Yakın bir zaman önce sitede yaşanan yeni bir gelişme ise büyük bir heyecana yol açtı. GTA 6 Metacritic sayfası açıldı.

F9TTdLLWkAAxFvW

‘View All Platforms’ düğmesine bastığımız da PlayStation 5 ve Xbox Series seçeneklerinin olduğu sayfada, şu an için elbette hiçbir şey yok. En azından oyunun çıkacağı platformlardan ikisi böylece ortaya çıktı diyebiliriz. Gerçi bu, bir nevi yer tutucu (placeholder) olabilir elbette. Resmi bir bilgi olmadığı için tamamıyla tahminde bulunabiliyoruz.

Bildiğiniz gibi, Take-Two Interactive Üst Yöneticisi Strauss Zelnick tarafından yapılan açıklama sonrasında, yeni GTA oyununun bu ay içerisinde duyurulacağı yönünde bir beklenti oluşmuştu. Haliyle yapılan her paylaşımı da oyuncular GTA 6 ile ilişkilendirme çabası içindeler, ki bunun örneklerinden birisini de GTA Online için paylaşılan görseldeki ayın evresi ile ilgili olan teoride görmüştük.

Bakalım Metacritic sayfasının açılması, sabırsızlıkla beklenen GTA 6 duyurusunun bir diğer işareti mi? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version