GTA 6 İlk Karakteri Ortaya Çıkmış Olabilir

GTA 6 ilk karakteri Meksikalı olacak sanıyoruz...

GTA 6 ilk karakteri, bir özgeçmiş sayesinde gün yüzüne çıkmış olabilir. Her gün gelen yeni GTA 6 söylentilerine bir yenisi daha eklendi. Jorge Consejo isimli bir aktör, portfolyosünde Grand Theft Auto VI karakterlerinden The Mexican için çalıştığını belirtti.

Rockstar Games, 2013 yılında piyasaya sürdüğü Grand Theft Auto 5 sonrasında beklenmedik şekilde Red Dead Redemption 2 ile oyuncuların karşısına çıkmıştı. Red Dead sonrasında yeni GTA üzerinde çalışacağı aşikar olan şirketin, GTA 6 için yaptığı ön çalışmalar ve hazırlıklar hakkında çeşitli sızıntılar da yaşanıyordu.

Sızıntılar arasında en ilginci ise bugün ortaya çıktı. Jorge Consejo isimli aktör (hemen yukarıdaki resimde yer alan) resmi internet sitesi üzerinde yaptığı işlere dair bilgiler veriyordu. Aktörün portfolyosünde Televizyon, Sinema, Tiyatro ve Eğitim başlıkları yer alıyordu. Bu başlıkların altında film kategorisi içerisinde GTA 6’da The Mexican karakterini canlandırdığı bilgisine yer verilmişti.

jorge consejo özgeçmiş gta 6

GTA 6 İlk Karakteri: The Mexican

Hemen yukarıda yer alan görselde gördüğünüz gibi Jorge Consejo’nun yaptığı işler peşi sıra listelenmişti. Gördüğünüz gibi Film kategorisinin en üzerinde Granf Theft Auto VI (CGI) 2018, The Mexican (Featured), RockStar Games ibarelerine yer verilmitşi.

Kısaca GTA 6’ta bilgisayar destekli görüntü teknolojisi ile The Mexican (Meksikalı) karakterini RockStar Games için canlandırdığını belirten Consejo, Featured ibaresi ile karakterin hikayede önemli yer tuttuğunu da belirtmiş oldu.

İşin ilginç tarafı ise özgeçmişin güncellenmesinden sonra Twitter‘da yaşananlardı. Oyuncunun takipçilerinden bir tanesi, “Bu tweet’e kimse okumayacak ama Jorge Consejo GTA 6’da bir karakter olacak” şeklinde paylaşım yapmıştı.

Bu paylaşımı alıntılayan oyuncu, “Bunun olduğunu ya da olmadığını söyleyemem” ifadelerini kullandı. Consejo’nun açıklaması her ne kadar politik olsa da olayı tamamen reddetmemesi olayın gerçekleğini tekrar kanıtlamış oldu.

Keza durumun ortaya çıkmasının ardından Jorge Consejo, resmi internet sitesi üzerinden bir değişiklik yapmadı ve durumun doğruluğunu tekrar bizlere gösterdi.


İlginizi çekebilir: En İyi GTA Oyunları Sizin Oylarınızla Belli Oluyor


GTA 6 çıkış tarihi 2021 mi?

GTA 5’in üzerinden 7 yıl, Red Dead Redemption 2‘nin üzerinden ise 3 yıl geçmişken, RockStar Games’in GTA 6 üzerinde çalışması aslında sürpriz olmazdı.

Hatta şirketin yeni oyunları üzerinde çok uzun süreler çalıştığı bilinen gerçekler arasındaydı. GTA 5 için 5 yıldan fazla geliştirme yapan Rockstar, her şeyin mükemmel şekilde olmasını istiyordu. Bu sebeple GTA 6 için çalışmaların 2018’de başlaması sürpriz sayılmazdı.

2017 ya da 2018’den bu yana GTA 6 üzerinde çalıştığı düşünülürse, oyunun 2021 yılı içerisinde çıkmasının çok muhtemel olduğu, söylenenler arasında yerini almıştı.

Exit mobile version