GTA 6 için İndirilebilir İçerikler Yayınlanabilirmiş

Yeni bir gün ve yeni bir GTA 6 iddiası...

Bildiğiniz gibi GTA 5 oyununun çıkışı sonrasında, çeşitli iddialar ortaya atılmış olsa da, herhangi bir ana senaryo içeriği yayınlanmamıştı. Ancak Rockstar Games bu yaklaşımını yeni oyunda değiştirecekmiş gibi görünüyor. GTA 6 için indirilebilir içerikler yayınlanabileceği söyleniyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Hikayesi için Yeni İddialar Ortaya Çıktı


Zaman zaman yapılan, ama merak edilen detayların paylaşılmadığı açıklamalar ile serinin yeni oyununun tam anlamıyla geliştirilme aşamasında olduğunu biliyoruz. Bunun yanında da, zaman içerisinde duyduğumuz sayısız iddia, rapor, sızıntı ve söylenti söz konusu. Hatırlayacağınız üzere Jason Schreier, Bloomberg üzerinden yayınladığı kapsamlı bir rapor ile bizleri bekleyecek olası şeyler hakkında bilgilendirme yapmıştı.

Schreier’ın yayınladığı raporun sonrasında, üç farklı şehirde geçecek bir oyunda dört kahramanın olacağına dair başka bir iddia ile de karşılaşmıştık. Yani GTA 6 oyununun devasa çaplı bir oyun olacağından bahsediliyordu.

gta-6-cikisi-sonrasi-gelecek-icerikler

GTA 6 için İndirilebilir İçerikler Yayınlanacak İddiası

Şimdi de, daha önceden GTA 4 ve RDR Remastered oyunlarının rafa kaldırıldığı iddiasında bulunan Tez2 isimli kullanıcının yeni bir söylemi ile karşı karşıyayız. GTAForums sayfasında paylaştığı yorumuna göre, oyunun çıkışını takiben, Rockstar Games tarafından sağlam bir içerik yol haritası hazırlanacakmış.

“DLC olarak alacağımız ‘yeni şehirler ve görevler’in ilk dalgası kesinlikle GTA 6 yayınlanmadan önce planlanacak ve Rockstar, GTA 6 yayınlandıktan sonra tüm kaynaklarını bunun için ayırabilecek. Yeni şehirlere gelince, sanırım çoğunlukla yeni şehirler veya adalar alacağız. Cayo Perico veya Kuzey Yankon tarzı gibi. Bu şekilde Rockstar, her yeni DLC ile yeni GTA Online modu için yeni bir soygun sunabilir.”

Bu söyleme karşılık ne Take-Two Interactive ne de Rockstar Games tarafından herhangi bir açıklamada bulunulmadığı için, ki böyle bir şeyin olması da beklenmiyor, Tez2’nin söylemlerini şimdilik söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version