GTA 6 İçin Belirli Bir Beklenti Oluşturulmak İstenmiyor

Heyecanlanmamak elde mi?

GTA 6, zaten sektörün büyük bir ilgi odağı iken, duyurusu ile çok daha büyük bir ilgi odağı oldu. Şu an için fragmanın ne zaman yayınlanacağını gün olarak bilemiyor olsak da, önümüzde sayılı bir zamanın olduğunu biliyoruz. Take-Two Interactive Üst Yöneticisi Strauss Zelnick ile GTA 6 için belirli bir beklenti oluşturmayı istemediklerini söyledi.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Fragmanı Rockstar Games Tarafından Duyuruldu!


Bildiğiniz gibi GTA 6, dün itibarıyla resmi olarak duyuruldu ve aynı zamanda da Aralık ayının başlarında ilk fragmanın yayınlanacağını öğrendik. Bu gelişme elbette oyuncular tarafından büyük bir coşku ile karşılandı ve Rockstar Games tarafından yapılan sosyal medya paylaşımı hem beğeni hem de görüntülenme rekoru kırdı. Şu an için oyun ile ilgili resmi hiçbir şey bilmiyoruz ve görünüşe göre Take-Two Interactive Üst Yöneticisi Strauss Zelnick de GTA 6 için belirli bir beklenti oluşturmayı istemiyor.

Take-Two, Gelecekteki Oyunları İçin Belirli Bir Beklenti Oluşturmak İstemiyor, Buna GTA 6 da Dahil

Games Industry tarafından yapılan röportajda konuşan Zelnick, gelecekte çıkacak herhangi bir oyun için belirli bir beklenti oluşturma eğiliminde olmadıklarını ve işlerinin dünyadaki en yaratıcı, en yenilikçi ve en etkili eğlence şirketi olmak olduğunu söyledi.

grand-theft-auto-5

Etiketleri altındaki yaratıcı ekiplerinin mükemmeli yaratmaya çalıştığını da dile getiren Take-Two Interactive Üst Yöneticisi Strauss Zelnick, bunun sonucu olarak da her biri bağımsız oyunlarda beş milyon adet satışının üstüne çıkan on bir markalarının olduğuna dikkat çekti. Ayrıca interaktif eğlence kuruluşunda mobil ve konsollar genelinde de en geniş ve en çeşitli fikri mülkiyet koleksiyonuna da sahip olduklarını sözlerine ekledi.

Bildiğiniz gibi GTA 5, son açıklanan rakamlar ile 190 milyona ulaştı. Her ne kadar yakalanan ivme devam ettiriliyor olsa da, Take-Two Interactive henüz zafere ulaştığını iddia etmiyor. Zelnick, bulundukları noktaya stratejileri ve yaratıcı ekiplerinin olağanüstü çabaları ile geldiklerini ve cereyan edene kadar zafer ilan etmekten uzak duracaklarını ama geliştirilme aşamasındaki oyunları hakkında da son derece iyimser olduklarını da ifade ediyor.

Exit mobile version