GTA 6’daki Gerçekçi Su Etkilerini Gösteren Kısa Video

Altı senelik video bile hayranlık uyandırıcı...

GTA 6'daki Gerçekçi Su Etkilerini Gösteren Kısa Video

Twitter kullanıcısı Gaming Detective, yaptığı paylaşım ile GTA 6‘daki gerçekçi su etkilerini gösteren kısa videoyu karşımıza çıkarttı. Eski olmasına rağmen etkileyici görünen videoyu kaçırmayın.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Çıkış Zamanı için Microsoft’tan da Bir İddia


Bilhassa Eylül ayında yaşanan skandalın ardından, GTA 6 ile ilgili gelişmeler daha bir ilgi odağı haline geldi. Take-Two Interactive ile Rockstar Games tarafından yeni oyunun ne zaman duyurulacağı kadar, bizleri nasıl bir yeni GTA bekliyor diye merakla bekliyoruz. Her ne kadar ser verilip sır verilmiyor olsa da, hayranlar, içerden sızdırdığı bilgiler ile itibar kazanmış olan isimler ve veri madencileri, bir şeyler kapabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

GTA 6’daki Gerçekçi Su Etkileri Hayranlık Uyandırıcı Olacak

Öte yandan, Gaming Detective (that1detectiv3) Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşımda bulundu. Daha önceden de Rockstar Games tarafından söylenene göre, GTA 6 oyununda RAGE motorunun yeni bir versiyonu kullanılıyor. Bahsi geçen paylaşımda ise yeni versiyonun sunduğu teknolojiler ile göreceğimiz fizik etkilerine küçük bir örnek görüyoruz.

Tepe açısından görülen ve gerçekçi su ve okyanus dalgaları hareketlerinin ekranımıza geldiği videoda, dalgaların reaksiyonunu ve iki farklı akıntının bir araya geldiği zamanda yaşanan gerçekçi animasyonu görebiliyoruz. Doğal ışığın yansıması ve kırılması da dikkat çekici iken, suyun derin kısımlarının yüzeye göre koyu görünmesi ve kayalıklara çarpışı sırasında oluşan gerçekçi köpükler gibi detaylar da göze oldukça hoş görünüyor.

Paylaşıma gelen yorumlar arasında, bunun 2016 yılındaki bir ait sunumda gösterildiği söylenmiş. Yani altı yıllık bir videodan bahsediyoruz. Aradan geçen zaman içerisinde çok daha gelişmiş hale getirildiğini tahmin etmek zor değil. Elbette bunu, hem resmi duyuru hem de nihai versiyonda daha iyi göreceğiz.

Exit mobile version