GTA 6 Geliştiricileri Mükemmelin Peşindeymiş

Bu bize daha da bekleyiş olarak geri dönecek gibi...

Sıradaki GTA oyunu için epey beklememiz gerekebilir. The Aarthi and Sriram Show sırasında konuşan Take-Two Interactive Üst Yöneticisi Strauss Zelnick tarafından söylenene göre, GTA 6 geliştiricileri mükemmelin peşindeymiş.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Bütçesi ile Rekor Kırabilir


Bildiğiniz gibi 2018 yılının sonlarına doğru satışa sunulmuş olan Red Dead Redemption 2, hikayesi kadar oynanışındaki ince detaylara gösterilen özen ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu aynı zamanda Rockstar Games için kendisine çektiği bir kalite seviyesi olduğu için, haliyle oyuncular olarak Grand Theft Auto 6 oyunundan beklentilerimiz de hayli fazla. Bunu geliştiriciler de biliyorlar ki beklentileri karşılayacak bir devam oyunu ile karşımıza çıkmanın çabasını sarf ediyorlar.

91563_64_rockstar-seeks-perfection-with-gta-6-says-take-two-ceo-strauss-zelnick_full

GTA 6 Geliştiricileri, Mükemmel Olanı Arıyormuş

Yakın bir zaman önce The Aarthi and Sriram Show sırasında konuşan Zelnick, yeni Grand Theft Auto oyun geliştirme aşaması ve Rockstar Games ekibinin yeni şeyler denemek ile serinin özüne bağlı kalma arasındaki dengeyi nasıl tutturduğu soruldu. Take-Two Interactive Üst Yöneticisi Strauss Zelnick ise bu soruya mükemmelliği aradıklarını söyleyerek cevap verdi.

“Yeni bir Grand Theft Auto oyunu söz konusu olduğunda, sanırım Rockstar’ın karşısına çıkan zorluk bu. Bir yandan, daha önceden görmediğiniz bir şey olması gerekiyor ve Grand Theft Auto için hissettiğimiz duyguyu yansıtması gerekiyor. Bu ekip için büyük bir zorluk. Şimdi, Rockstar’ın mükemmelliği arayamaya cevabı ‘mükemmellikten aşağısına bakmayın, orada olacağız’.”

Zelnick tarafından dile getirilen bu söylemlerin ardından, Grand Theft Auto 6 oyununun önümüzdeki finansal yılda çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. Elbette oyunun ne zaman geliştirilmesine başlandığını net olarak bilemediğimiz için, çıkış dönemine ilişkin yine kafalarda soru işareti oluştu. Ancak şu net bir şekilde belli ki, geliştirici ekibin içine inen noktaya gelinene kadar resmi herhangi bir paylaşım ile karşılaşamayacağız.

Exit mobile version