GTA 6 Fragmanı Rockstar Games Tarafından Duyuruldu!

Sonunda beklenen haber!

GTA 6 PC İçin Geç Çıkabilirmiş

Beklenen haber sonunda geldi, sevgili Turuncu Levye takipçileri. GTA 6 fragmanı Rockstar Games tarafından resmen duyuruldu. Hem de oldukça yakın bir zamanda yayınlanacak.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Daha Gerçekçi Animasyonlar ile Gelebilir


GTA 6 Fragmanı Rockstar Games Tarafından Resmiyete Kavuşturuldu

Bildiğiniz gibi bugün Jason Schreier tarafından Bloomberg News üzerinden yayınladığı rapor ile GTA 6 duyurusunun bu hafta içerisinde yapılacağı ve ilk fragmanın da önümüzdeki ay içerisinde yayınlanacağı ortaya çıkartılmıştı. Anonim kaynaklardan gelen bilgiler ile hazırlanan bu raporun ardından, resmi duyuru da en nihayetinde geldi. GTA 6 fragmanı Rockstar Games tarafından yapılan duyuru ile Aralık ayının başında yayınlanacak.

Rockstar Games başkanı ve kurucu ortağı Sam Houser, şirketin X (eski adıyla Twitter) üzerinden yirmi beşinci yıl kutlama mesajı yayınladı. Mesajın sonunda ise biz oyuncular için beklenen haber geldi ve GTA 6 ile ilk tanışacağımız zaman da belli oldu.

“Aralık ayının başlarında sıradaki Grand Theft Auto için ilk fragmanı yayınlayacağımızı sizlere bildirmekten dolayı çok heyecanlıyız. Bu deneyimleri hepinizle pek çok yıl paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Bildiğiniz gibi Aralık ayı içerisinde The Game Awards 2023 var. Hal böyle olunca, Rockstar Games bahsi geçen fragmanı büyük yıl sonu şovunda mı yoksa öncesinde mi karşımıza çıkartacak diye merak etmiyor değiliz.

Son olarak, sıradaki GTA oyununun 2024 yılının son çeyreği ile 2025 yılının ilk çeyreği arasında satışa sunulmasının beklendiğini bir kez daha hatırlatmadan geçmeyelim.

Exit mobile version