GTA 6 Fragmanı Gerçek Hayatta Yeniden Canlandırıldı

Olmuş mu, olmuş...

GTA 6 Fragmanı Gerçek Hayatta Yeniden Canlandırıldı

GTA 6 fragmanı gerçek hayatta yeniden yaratıldı. Ortaya çıkan sonucun ise etkileyici olduğunu söyleyebiliriz. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Türkçe Dil Desteği Kampanyası Büyüyor


Yayınlanmasının üzerinden dört ay geçmiş olmasına rağmen, GTA 6 fragmanının etkisi halen devam ediyor. İkinci fragmanının ne zaman yayınlanacağı ve merak edilen detayların ne zaman paylaşılacağı belirsiz iken, oyuncular da bu süre zarfında farklı çalışmalar ile karşımıza çıkmaya devam ediyorlar. Bunlardan bir yenisinde de GTA 6 fragmanı gerçek hayatta yeniden canlandırılışını görüyoruz.

GTA 6 Fragmanı Gerçek Hayatta Ne Kadar Başarılı Canlandırıldı?

ANDREW LEVITT isimli Youtube kullanıcısı, kanalında yaptığı yeni video paylaşımı ile dikkatleri fazlasıyla üzerine çekmiş gibi görünüyor. Kısa sürede internette yayılmış olan videoda, fragmanda gördüğümüz sahneler mümkün olabildiğince aslına uygun bir şekilde yeniden yaratılmış. Hatta Rockstar Games şirketini görüntüsünün izinsiz kullanılması dolayısı ile tehdit eden Floridalı Joker bile videoda yer alıyor. Ayrıca kanalda fragmanın on iki dakikalık sahne arkası videosu da bulunuyor.

Verilen bilgilere göre ekip, Miami şehrine seyahat etmiş ve fragmanda görünen mekanları gerçek hayatta çekebilmek için büyük bir özveri ve titizlik ile çalışmış. Yani kırk altı farklı çekimin sonucunda, ortaya etkileyici bir sonuç çıkmış diyebiliriz.

Halihazırda PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan GTA 6, 2025 yılında satışa sunulacak. Sonrasında ise PC versiyonu için bekleyişe geçeceğiz. Ne var ki şimdilik ne zaman çıkacağı belirsizliğini koruyor.

Exit mobile version