GTA 6 Fragmanı Çok Yakında Yayınlanabilir!

GTA 6 fragmanına dair yeni söylentiler ortaya çıktı.

gta 6 fragmanı erken yayınlanabilir

Ortaya çıkan yeni bilgilere bakılırsa, Rockstar Games merakla beklenen yeni oyunu için GTA 6 fragmanı paylaşımını beklenenden önce yapabilir.

Oyun yapımcıları, geliştirme aşamasında olan oyunlarına dair bilgi paylaşmaktan çoğu zaman çekinmişlerdir. Hele oyun büyük gelir elde etmesi beklenen GTA 6 gibi bir yapımsa, ketumluğun seviyesi bir level daha yukarıya çıkmıştır.

Aslında GTA 6 için bugüne kadar onlarca farklı haber yayınlandı. Haberleri ortaya atanlar ise çoğu zaman bilgileri Rockstar’dan aldıklarını dile getiriyorlardı. Oyunla ilgili ilk detay aslında oyunun geçeceği yere dair olmuştu. Birçok kişi GTA 6’nin Güney Amerika’da geçmesinin mümkün olduğunu belirtirlerken, başka haberlerde ise oldukça büyük ABD benzeri bir haritanın karşımıza çıkabileceği ifade edilmişti. GTA 6 haritası haberimizde de görebileceğiniz gibi eski oyunların haritalarının bir araya getirilmesi ile bir haritanın ortaya çıkabileceği belirtilmişti.

Grand theft auto 6 is going to revealed soon from r/GTA6

GTA 6 fragmanı yayınlanmak üzere mi?

Reddit üzerinde Lissenhereyadonkey takma ismiyle yazılar yayınlayan bir oyuncu, bu sefer bambaşka bir iddia ile karşımıza çıktı. Gerçek ismi bilinmeyen bu kullanıcının aktardığı bilgiler ise oldukça ilginçti. Reddit kullanıcısı şunları dedi:

“Daha önce çeşitli filmlerin ve oyunların fragmanlarının son rötuşlarını yapan bir arkadaşım, birkaç gün önce eline yeni bir iş geldiğini belirtti. Arkadaşım, çalıştığı şirketin Rockstar Games için rapçi Young Dolph’un Back Locks şarkısını satın almak durumunda kaldığını aktardı.”

Kısaca Reddit kullanıcısı, fragmanlara son dokunuşları yapan bir kurgu şirketinin, Rockstar Games için kullanmak üzere bir şarkının haklarını satın aldığını söylemiş oldu. Bu şarkının GTA oyunlarında kullanılmaya oldukça uygun olduğunun da altı çizildi.

Açıklamalarını sadece bununla sınırlamayan Lissenhereyadonkey, arkadaşının şirketinin şarkının sadece enstrümantal kısmını aldığını da kaydetti. Bunun aslında fragman yapmak isteyen şirketlerin tercih ettiği bir seçenek olduğu ise verilen bilgilerden biriydi.

Fragman çıkana kadar şarkının sadece melodisini satın alan şirketler, videolarını buna göre hazırlıyorlardı. Sonrasında o şarkıyı kesin olarak kullanmak isterlerse, fragman çıkmadan hemen önce şarkının tamamını satın alma yoluna gidiyorlardı.

GTA 6 olmak zorunda mı?

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan birçok oyun bulunuyor. Yani satın alınan müzik, bir başka oyun için hazırlanan fragmanda kullanılabilecek seviyede.

Bir başka Reddit kullanıcısı da buna dikkat çekerek, Rockstar Games’in şarkıyı GTA Online‘ın yeni paketini tanıtmak için kullanılabileceği fikri ortaya atıldı.

Buna rağmen Rockstar Games’in GTA 6’yı yeni nesil konsolların çıkmasından hemen sonra piyasaya sürme amacında olduğu da bilinenler arasındaydı. 2013 yılında yayınlanan GTA 5’in üzerinden neredeyse 7 yıl geçmişken, Rockstar bir başka oyunla daha piyasayı alt üst etmek için çalışmalarını sürdürüyordu.

Exit mobile version