Beklenen GTA 6 Duyurusu Bu Hafta Gerçekleşecekmiş

Sonunda mı?

Uzun zamandır beklenen GTA 6 duyurusu çok yakın bir zaman içinde gerçekleşecekmiş gibi görünüyor. Önümüzdeki ay içerisinde de ilk fragman yayınlanacakmış. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Daha Gerçekçi Animasyonlar ile Gelebilir


Oyun sektörü, GTA 6 duyurusu için uzun zamandır bekleyişteydi. Rockstar Games şirketinin planlamasını nasıl yaptığını elbette bilmediğimiz için, hayranlar da en ufak paylaşımdan dahi bir anlam çıkartmaya çalışıyordu ama artık buna gerek kalmayacakmış gibi görünüyor.

GTA 6 Duyurusu Bu Hafta İçinde Mi Gerçekleşecek?

Ünlü gazeteci Jason Schreier, anonim kaynakların Bloomberg New sitesine aktardığı bilgilere bakılırsa, GTA 6 bu hafta içerisinde gerçekleşecek ve merakla beklenen fragman da Aralık ayı içerisinde yayına verilecek. Bu fragman için de Rockstar Games şirketinin 25. yılını dolduracağı gün bekleniyormuş.

GTA 6 Daha Gerçekçi Animasyonlar ile Gelebilir

Şimdilik kesin bir çıkış tarihi bilgisi elbette verilemiyor olsa da, beklentiler 2024 yılının son çeyreği ile 2025 yılının ilk çeyreği arasında Vice City’nin yeni bir versiyonunu barındıracağı söylenen yeni GTA ile buluşacağımız yönünde.

Hatırlayacağınız üzere 2022 yılının Eylül ayı içerisinde yaşanan skandal ile bir bilgisayar korsanı tarafından pek çok oynanış videosu ve detayı sızdırılmıştı. Rockstar Games tarafından da teyit edilen bu görüntülerde, ana karakterlerimizden birisi olacak Lucia ekranımıza geliyordu ve karakteri bir mağazayı soyarken görebiliyorduk. Bir başka videoda ise diğer karakteri Vice City metrosuna binerken görülüyordu. Haliyle yeni oyunun kurgusal Miami şehrinde geçeceği sonucuna varılmıştı.

Bakalım bu sefer iddia doğru çıkacak ve GTA 6 gerçekten bu hafta içerisinde duyurulacak mı? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version