GTA 6 Duyuru ve Çıkış Tarihleri Ses Kaydı ile Sızdırıldı Deniyor

Yapay zekanın işi mi?

Sızdırıldığı söylenen bir ses kaydı ile GTA 6 duyuru ve çıkış tarihleri ortaya çıktı deniyor. Elbette buna ne kadar inanılır bilemeyiz, ama bekleyip göreceğiz.


İlginizi Çekebilir: Rockstar İş İlanı Yeni GTA 6 Detayları İçeriyor Olabilir


Rockstar Games şirketinin GTA 6 üzerinde tam kapasite çalıştığı artık devlet sırrı değil. Ekibin yine mükemmeli hedeflediğine dair Take-Two Interactive Üst Yöneticisi Strauss Zelnick söylemleri, elbette beklentiyi de yükseltti. Hiç şüphe yok ki sıradaki GTA oyunu da aynı GTA 5 gibi oyun dünyasına damgasını vuracak ve içerik anlamında yıllarca desteklenerek hem her daim güncelliğini koruyacak hem de satış rekorları kırarak iki şirket için para basma makinesi olmaya devam edecek. En azından GTA 5 seviyesinde bir performans bekleniyor.

Peki serinin yeni oyunu ne zaman duyurulacak? İşte bu şimdilik tam anlamıyla bir gizem olmaya devam ediyor. Take-Two Interactive Üst Yöneticisi Strauss Zelnick, 2025 yılının kendileri için önemli bir yıl olacağına değinerek, sıradaki oyun için 2024 yılının Nisan ayı ile 2025 yılının Mart ayı arasındaki bir zamanın hedeflendiğini söylemişti. Haliyle bu yılın sonlarına doğru beklenen bombanın patlatılması bekleniyor.

GTA 6 Çıkış Tarihi Söylentileri Doğru Çıkacak Gibi

GTA 6 Duyuru ve Çıkış Tarihleri Sızdırıldı Mı?

GTA 6 oyununun duyuru ve çıkış zamanlarında dair pek çok söylenti duymuştu. Şimdi bunlara bir yenisi eklendi. Ancak bu sefer olan biraz daha ilginç görünüyor. Öyle ki Zelnick ile ilgili sızdırılan ses kaydı ile 23 Ekim 2023 tarihinde bir GTA 6 duyurusu ile karşılaşacağımız ve oyunun 24 Ekim 2024 tarihinde çıkacağı iddia edildi.

Şu an için ne Take-Two Interactive ne de Rockstar Games tarafından teyit edilmemiş ve kısa bir süre sonra telif atılarak kaldırılmış olan bu ses kaydı, çoğu kullanıcı tarafından yapay zeka kullanılarak Take-Two Interactive Üst Yöneticisi Strauss Zelnick’in taklit edildiği konusunda hemfikir. Çünkü oyunun adındaki ‘VI’yı sayı olarak ‘six’ değil de harf olarak telaffuz. Elbette bu da şüpheleri bir hayli arttırıyor.

Aslına bakarsanız GTA 5 oyununun 2011 ve Red Dead Redemption 2 oyununun da 2016 yılının Ekim ayı içerisinde duyurulduğunu göz önünde bulunduracak olursak, GTA 6 oyununun da Ekim ayında duyurulacak olması bir ihtimal doğru çıkabilir. Ancak çıkış tarihi için aynı şeyi söylemek pek mümkün görünmeyebilir. Elbette bunların hepsi bir tahmin ve doğru çıkıp çıkmayacağını resmi duyuru ile öğreneceğiz. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version