GTA 6 Daha Gerçekçi Animasyonlar ile Gelebilir

Her anlamda gerçekçi bir oyun geliyor gibi...

Keşfedilen yeni bir patente bağlı olarak, GTA 6 daha gerçekçi animasyonlar ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Bilhassa yapay zeka karakterler daha gerçeğe yakın olacaklarmış.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 PC İçin Geç Çıkabilirmiş


Rockstar Games, uzun bir zaman önce GTA 6 üzerinden çalışmaya başladığına dair resmi bir açıklamada bulunmuştu. O zamandan beri de oyun hakkında resmi en ufak bir şey duymamıştık. Tamamıyla iddia, sızıntı ve söylenti haberleri ile karşınıza çıkıyoruz. Bunların güvenilir kaynaklar üzerinden gelmesi ise bir parça inandırıcı olması ile dikkat çekmiyor değil. Son gelen bilgi ise GTA 6 daha gerçekçi animasyonlar ile karşımıza çıkabilir diyor.

GTA 6 Daha Gerçekçi Animasyonlar Sunabilir

Eski bir Rockstar Games çalışanı olan Tobias Kleanthous tarafından keşfedilen bir patent, Rockstar Games stüdyosunun gerçekçilik anlamında doyurucu bir oyun ile karşımıza çıkacağına işaret etti. Öyle ki yeni bir teknoloji ile yapay zeka tarafından yönetilen karakterlerin davranışları son derece gerçekçi olacak gibi görünüyor.

Rockstar İş İlanı Yeni GTA 6 Detayları İçeriyor Olabilir

Davranışlardan kasıt ise hava koşulları, fiziksel durumu ve yaralanmalar. Hareketler için uyarlanabilir yapı blokları sistemi ile daha dinamik animasyonlar sunmaya olanak tanıyor. Dahası ise bu teknolojinin, yorgun ve sinirli olma gibi unsurlara bağlı olarak insan hareketlerini de taklit edebileceği söylenmiş.

Elbette bu teknolojinin GTA 6 için alınıp alınmadığı bilinmiyor, ama geliştirici ekibin bütünüyle bu oyuna odaklandığı göz önünde bulundurulduğunda akla başka da bir ihtimal gelmiyor açıkçası. Ayrıca olası bir Red Dead Redemption 3 oyununda da bu teknoloji görecek olabiliriz. Haliyle artık Rockstar Games oyunlarının açık dünyaları eskiye oranla daha canlı bir şekilde karşımıza çıkabilir.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu yeni teknolojinin GTA 6 oyununda kullanılacak olması ilginizi çekiyor mu? Yorumlarda buluşalım.

Exit mobile version