GTA 6 Çıkış Zamanında Gecikme Olmayacakmış

Gözler Rockstar Games'e döndü...

Görünüşe göre, GTA 6 çıkış zamanında herhangi bir erteleme durumu ile gündeme gelmeyecek. Her ne kadar Rockstar Games konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmamış olsa da, Bloomberg sitesinde yer alan yeni rapor söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı yönünde görüş bildiriyor.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Dosya Boyutu Sızdırıldı: Ne Kadar Alan Kaplayacak?


Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz günlerde GTA 6 oyununun çıkışında bir gecikmenin yaşanabileceğine dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Öyle ki geliştirilme sürecinde bir yavaşlamanın yaşandığı ve geliştiricilere Nisan ayında ofise dönme zorunluluğunun getirilmesinin de bununla alakalı olduğu söylenmişti. Dahası ise oyunun 2025 yılını pas geçip, 2026 yılına ertelenebileceği de iddialar arasındaydı. Elbette bunun, Rockstar Games tarafından B planı veya acil durum seçeneği olarak hazırda bekletildiği de söyleniyordu.

GTA 6 Çıkış Zamanında Gecikme Olmayacak Deniyor

Görünüşe göre GTA 6 çıkış zamanında herhangi erteleme durumu olmayacakmış. Bloomberg sitesinden Jason Schreier, bu iddiaların ve söylentilerin gerçekçi olmadığını ve oyunun planlanan tarihte çıkacağını söylüyor.

GTA 6 Fragmanını Sızdıran Arion Kurtaj'ın Cezası Belli Oldu

Ne var ki Schreier, yeni politikaların geliştirilme sürecini etkileyebileceğini ve bu bağlamda da tüm oyunların geliştirilme süreçlerinde olduğu gibi bazı zorluklar ile karşılaşılabileceğini sözlerine de ekledi. Ünlü gazeteci hem geliştirilme sürecinde birtakım teknik sorunlar ile karşılaşılabileceğini ve bunların normal olduğunu hatırlatır iken, aynı zamanda da çözüm sürecinin herhangi bir erteleme ile sonuçlanmayacağını söyleyerek oyuncuların yüreklerine su serpti.

Diğer yandan, bildiğiniz gibi GTA 6 oyununun geliştirilme aşamasında son safhaya gelinmişti. Ne var ki ofiste çalışma düzenine geçişin zorunlu hale getirilmesi, Aftermath sitesine yapılan açıklamalar ile geliştiricilerin son safhaya geçilmesi ile fazla mesai durumunu yeniden yaşamaktan duydukları endişeyi de ortaya koymuştu.

Exit mobile version