GTA 6 Çıkış Zamanı için Microsoft’tan da Bir İddia

Muhtemel zaman 2024 mü olacak?

GTA 6 çıkış zamanı için bir iddia da Microsoft tarafından geldi. Ancak bu aslında önceden ortaya atılan bir iddiayı desteklemek olarak da sayılabilir. Peki Amerika menşeli yazılım devine göre oyunla ne zaman buluşacağız? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sony, Microsoft’un Stratejisiyle ilgili İlginç İddiada Bulundu


Çıkarttığı her yeni oyunu büyük ses getiren, hatırı sayılır başarılara imza atan ve sayısız ödül kazanan Rockstar Games, bütün odağını GTA 6 oyununa çevirmiş durumda. Bu uğurda GTA 5 ve Red Dead Redemption 2 oyunlarına olan desteğini neredeyse bitirme noktasına getiren şirketin karşımıza nasıl bir devam oyunu ile çıkacağını elbette çok merak ediyoruz.

Bu zamana kadar birçok iddia, sızıntı ve söylenti ile gündeme gelen oyun ile ilgili Eylül ayı içerisinde büyük bir skandal yaşanmıştı. Neyse ki korkulan olmayacak ve geliştirilme aşaması sekteye uğramayacak. En azından şirket tarafından söylenen bu oldu.

AA14oHCW

GTA 6 Çıkış Zamanı 2024 Yılı Mı Olacak?

Peki GTA 6 ile ne zaman buluşacağız? Oyunun kendisi kadar bu da büyük bir merak konusu ve zaman içerisinde de birçok farklı yıl işaret edilmişti. Bir yenisi ise Microsoft tarafından ortaya atıldı.

Bildiğiniz gibi Microsoft ile Sony arasındaki iplerin gerilmesine neden olan Activision Blizzard satın alımı kapsamında Japon teknoloji devinin CMA tarafına yirmi iki sayfalık bir doküman sunduğundan bahsetmiştik. Benzer bir doküman Microsoft tarafından da sunuldu ve içeriğinde GTA 6 oyununa da değinilmiş.

Call of Duty oyunlarının GTA 6 kadar beklenmediğini belirlen Amerika menşeli yazılım devinin dokümanındaki detaya göre, sıradaki oyunun “Çok beklenen Grand Theft Auto VI’nın 2024’te çıkması bekleniyor.” denilerek yeni GTA için çıkış aralığına işaret edilmiş. Ne var ki bu bilgiye, çevrimiçi olarak yayınlanan TechRadar kaynak gösterilerek yer verilmiş.

Sizin de bildiğiniz gibi bu resmi bir açıklama değil ve Rockstar Games duyuruna kadar oyunun ne zaman çıkacağını kesin olarak bilmenin imkanı yok. Ancak ortaya atılan iddianın Microsoft tarafından da desteklenmesi bir hayli ilginç. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version