GTA 6 Çıkış Tarihi PlayStation 5 Sunumu – (Gündemimde Gül Oya #1)

Gündemimde Gül Oya serimiz başlıyor!

Haftalık düzenli olarak oyun gündemi haberlerinden bahsedecek olduğumuz ”Gündemimde Gül Oya” programımız ile karşınızdayız. Bu hafta gündemimizde GTA 6 Çıkış Tarihi, PlayStation 5 Sunumu, Hideo Kojima, Blizzcon 2020 ve The Last of Us Part 2 ile alakalı birbirinden ilginç haber ve yorumlarımız var. Peki GTA 6 çıkış tarihi iddiaları ne kadar doğru? Hideo Kojima neden red yedi? Tüm detaylar ve daha fazlası videomuzda!


İlginizi Çekebilir: PS5 vs Xbox Series X – Tarafını Seç! (Mafia 2 Hediyeli)


Videomuz Turuncu Levye Youtube Kanalı‘nda yayında! Mafia 2: Definitive Edition kazanma şansı hala devam ediyor. Anlık olarak oyun gündeminden ve benzeri içeriklerimizden haberdar olmak için Youtube kanalımızı ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın. İyi seyirler!

gta 6 çıkış tarihiMafia 2 Definitive Edition: Savaş kahramanı Vito Scaletta, babasının borçlarını ödeme umuduyla mafyaya bulaşır. Arkadaşı Joe ile birlikte Vito kendini ispatlamak için çalışır ve daha büyük ödül, statü ve sonuçları olan suçlar ile ailede yükselir.

2. Dünya Savaşı Sonrası Empire Bay, NY, fırsatlarla dolu ve organize suçun savaş sonrası Amerika’nın gelişen endüstrilerinden beslendiği bir şehir halin geldi. İlk defa Mafia 2’yi mevcut nesilde göz alıcı HD’de sunulan tek bir pakette deneyimleyin Turuncu Levye takipçileri.

Hediye olarak vereceğimiz oyun remastered sürümdür. 


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version