Bu Sefer Kesin Olabilir: GTA 6 Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

Red Dead Redemption 2'nin çıkış tarihini doğru sızdıran kaynaklardan..

Grand Theft Auto VI GTA 6 Ne Zaman Çıkacak Çıkış Tarihi / GTA 6 Çıkış Tarihi

Oldukça uzun bir süredir heyecanla beklediğimiz Grand Theft Auto VI hala büyük bir belirsizlik içerisinde. Rockstar Games konu hakkında sessizliğini korusa da 4Chan önemli bir sızıntı ile karşımıza çıktı. İşte sızdırılan GTA 6 çıkış tarihi!


İlginizi Çekebilir: Grand Theft Auto VI (GTA 6) Ne Zaman Çıkacak? (Anket)


GTA 6 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Red Dead Redemption 2 için yapılan doğru çıkış tarihi sızıntısı ile tanınan 4Chan içerisinde yeni ve oldukça heyecan verici yeni bir iddia gündeme geldi.

2013 yılında piyasaya sürülen ve aradan yaklaşık yedi yıl gibi uzun bir süre geçen GTA 5’in ardından gözlerin GTA 6’ya doğru çevrildiği bu dönemde yeni oyunun net çıkış tarihi ortaya atıldı.


Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız ankette katılımcılara GTA 6 ile ne zaman karşılaşacağımızı sormuştuk. Takipçilerimizin tahminleri ise şu şekilde olmuştu:

2020 için yüzde 15

2021 için yüzde 24

2022 için yüzde 28

2023 için yüzde 16

2024 için yüzde 17

Siz de ankete katılmak için üstteki ilginizi çekebilir yönlendirmesinden sayfaya gidebilirsiniz.


4Chan içerisinde aktarılan bilgiye göre yeni oyun 25 Mart 2020 tarihinde bizlerle buluşacak.

Yine de bu bilgilerin herhangi bir kesinlik taşımadığını ve hayallerimizin suya düşebileceğini bilmemizde fayda var. Kendimizi çok fazla kaptırmasak iyi olur. Ancak başta da belirttiğim gibi Red Dead Redemption 2 için yapılan çıkış tarihi sızıntısı daha öncesinde doğru çıkmıştı.

Peki sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz neler? Siz bu tarihin doğru olduğunu düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version