GTA 6 Çıkış Tarihi GTA 5 İçinde Gizlenmiş Olabilir

Spekülasyonlar devam ediyor..

GTA 6 Çıkış Tarihi GTA 5'te Gizlenmiş Olabilir

Grand Theft Auto 6 ile ilgili belirsizlikler çok can sıkıcı bir şekilde devam ediyor ve bu noktada doğru veya yanlış sızıntıların, iddiaların ve spekülasyonların ardı arkası kesilmiyor. Bunlardan yeni bir tanesi GTA 6 çıkış tarihi GTA 5 içerisinde gizli iddialarını ortaya çıkardı.

Yeni iddialara göre GTA 6’nın çıkış tarihi GTA 5’te gizlenmiş olabilir. Nasıl mı? Buyurun.


İlginizi Çekebilir: Telefondan GTA 5 Oynayın! İşte GTA 5 Mobile


GTA 6 Çıkış Tarihi GTA 5 İçinde mi Gizli?

Yeni sızıntıların merkezinde Los Santos Uluslararası Havaalanı yer alıyor.

Söz konusu havaalanında yer alan kapıların üstünde 2013, 2014 ve 2021 yazıları yer alıyor. Bu iddiaya göre 2013 yılı oyunun ilk çıkış tarihi iken 2014 yılı ise yeni nesil oyun konsollarına çıkış tarihi. Peki o zaman, 2021?

İşte tam da bu noktada tahminler, iddialar ve diğerleri birleşiyor, ardından şu sonuca varılıyor: GTA 6, 2021 yılında mı çıkış yapacak?

Aslında 2021 yılının oyunun çıkış tarihi adına çok olası bir tarih olduğunu söyleyebiliriz. Nitekim kimsenin daha fazla beklemek istemediğini biliyoruz.

Buna karşın benzer iddiaları ve tahminleri daha öncesinde de gördük ve bu nedenle gönlümüzü kaptırmadan önce, en azından bir süre, mesafeli bir şekilde yaklaşmamızda fayda var. Olası gelişmeler oldukça sizleri haberdar edeceğiz.

GTA 5: Genç bir sokak serserisi, emekli bir banka soyguncusu ve korkunç bir psikopat yeraltı suç dünyasının, ABD hükümetinin ve eğlence endüstrisinin en korkutucu ve karmaşık unsurlarından birine bulaştığında, hiç kimseye güvenemeyecekleri acımasız bir şehirde hayatta kalmak için bir dizi tehlikeli soygun yapmalıdır.

Birbirinden çok farklı üç suçlu olan Michael, Franklin ve Trevor’ın kendilerini ömür boyu hapse attırabilecek cesur ve tehlikeli soygunlarda her şeylerini tehlikeye attıkları hayatlarına yakından bakın. Yeni ve eski oyuncular için çeşitli teknik yükseltmeler ve geliştirmeler sunan en iyi Grand Theft Auto 5 deneyimiyle Los Santos ve Blaine County’nin etkileyici dünyasını keşfedin.


Peki ya siz Grand Theft Auto 6 hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce GTA 6 ne zaman çıkacak ve 2021 oyunun çıkış tarihi olabilir mi? Görüşlerinizi ve tahminlerinizi hemen aşağıdaki yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version