GTA 5’te Sokağa Çıkma Yasağı Uygulanıyor!

GTA 5'te Sokağa Çıkma Yasağı ile Rockstar'dan Destek! #EvdeKal

Rockstar Games, GTA 5 ve GTA Online’ı her konuda güncel tutmaya devam ediyor. Dünyada olduğu gibi sanal dünyada da gündem Corona Virüs (Covid-19). Rockstar Games, GTA 5 ve GTA Online dünyada ki salgına karşı dikkat çekmek amacı ile sokaklarda ki NPC saysını azalttı yani bir nevi GTA 5’te sokağa çıkma yasağı geldi!


Benzer İçerik: GTA 6 Vice City İddialarını Güçlendirecek Keşif


GTA 5’te Sokağa Çıkma Yasağı: Los Santos Sokakları Boş!

Mart ayının bitmesine bir hafta kala Rockstar Games’in göz bebeği GTA 5’i güncel tutmaya devam ediyor. GTA 5’e haftalık olarak güncellemeye devam ediyor. Ancak yeni güncellemede yeni gelen etkinlikler ve araçlar değil sokaklarda dolaşan NPC saysının düşürülmesi dikkat çekti.

GTA 5'de sokağa çıkma yasağı -2

GTA 5 ve GTA Online’da Los Santos sokaklarında NPC oranı %80 oranında düşürüldü. Los Santos’ta bazı dövmeciler ve berberlerde kapalı durumda. Şehirde ki trafikte büyük oranda düşürüldü. Sokakların boşalması ile Los Santos adeta hayalet şehire döndü.

GTA Online’da oyuncular boş sokakların keyfini çıkarmaya başladı. Twitch’te GTA 5 izlenme sayısında gözle görülür bir artış var. Uzun süredir GTA yayını yapmayan yayıncılar bile GTA Online’a geri dönmüş durumda. GTA 5’te sokağa çıkma yasağı oyunculara alışmadığı bir deneyim yaşamasını sağlıyor.

Bizde Turuncu Levye ekibi olarak Los Santos‘ta dolaştık. Şehirde NPC araçların dolaşmasının çok aza inmesi NPC’lerin kendi aralarında ki mesafeyi koruması ilgimizi çekti. Bir diğer yandan ise Los Santos sokaklarında ki gerçek oyuncuların maske, kask ve eldiven takması dünyada ki Corona Virüs (Covid-19)un nasıl bir etki yarattığını gözler önüne serdi.

Exit mobile version