GTA 5 Yeni Nesil Güncellemesinin Fiyatları Belli Oldu

GTA 5'in PS5 Fragmanı, Dislike Rekoru Kırdı

Rockstar Games kısa bir süre önce yaptığı duyuruda 2013 yılında tanıtılan ve satışa sunulan Grand Theft Auto V için yeni nesil güncellemesi üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı.

Neredeyse on yaşına dayanan ve şirketin hala ekmeğini yemeye devam ettiği GTA 5, yeni nesil oyun konsollarında ücretli bir şekilde satılmaya devam edecek ve üstelik, eski nesil sürümlerden birisine sahip olsanız da, ücretsiz yükseltme teklifi bulunmayacak.

GTA 5 (PS5) Fiyatı Ne Kadar?

PlayStation 3 ve PlayStation 4 ile başlayan GTA 5 yolculuğu, şimdi, şirketin en yeni PlayStation 5 ailesi ile de devam edecek.

Bu bakımdan GTA Online tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunulurken, GTA 5 (PS5) sürümü için 109,75 TL ödemeniz gerekecek.

GTA 5 (Xbox Series S/X) Fiyatı Ne Kadar?

Güncelleme aynı olsa da, Xbox ve PlayStation tarafındaki fiyatlandırmalar biraz daha farklı şekilde ilerliyor.

Xbox Series S/X tarafında ön sipariş fiyatı 219,50 TL olarak belirlenmiş durumda.

Bu bakımdan Xbox Series tarafındaki fiyat, PlayStation 5 tarafındaki fiyatın iki katı olacak şekilde konumlandırılmış gibi gözüküyor. Ayrıca GTA Online, ne yazık ki bu tarafta ücretli olarak satışa sunuluyor.

GTA 5 Yeni Nesil Güncellemesi Neler Sunacak?

GTA 5 için duyurulan ve ön siparişe sunulan yeni nesil güncellemesi, temelde yeni nesil oyun konsollarının gücünden faydalanabilmenize olanak sunacak.

Xbox One ve PlayStation 4 tarafındaki kısıtlamaların önüne geçen PlayStation 5 ve Xbox Series X ile oyunu çok daha performanslı ve kaliteli şekilde oynayabileceksiniz.

Örneğin 30 FPS sınırı bir kenara bırakılacak ve 60 FPS oyun deneyimi sunulacak. Kaplama kaliteleri iyileştirilirken, 4K çözünürlüğe kadar da destek sunulmuş olacak.

Tabii ki tüm bu nedenler neredeyse on yaşındaki bir oyunu yeniden para vermek için yeterli değil ve unutmayın ki GTA Online ücretsiz bir şekilde oynanabiliyor.

Yine de daha yüksek çözünürlüklü, daha iyi görünen ve daha akıcı bir GTA 5 deneyimini tatmak istiyorsanız, 109,75 TL önemli bir meblağ değil gibi gözüküyor.

 

Exit mobile version