GTA 5 PC Hileleri Tam Liste

GTA 5 PC Hileleri ile karşınızdayız.

GTA 5 PC Hileleri Tam Liste – Hileciler asla kazanamaz; kazananlar asla hile yapmaz. Tüm bu söylemleri bir kenara bırakırsak GTA 5’ten keyif almanıza yardımcı olacak bazı hilelere hep birlikte yakından göz atalım.


İlginizi Çekebilir: Sims 4 Hileleri


Hemen aşağıda yer alan kodların yalnızca PC sürümünde çalıştığını hatırlatalım. Eğer hileleri oyun konsollarında kullanacaksanız, kullandığınız konsola uygun olan kodları bulmanız gerekecektir.

GTA 5 Hileleri başlıklı bu yazımızda birbirinden ilginç, eğlenceli ve garip hile kodlarını sizler için bir araya getirdik. Eğer hazırsanız, listemize daha yakından göz atalım.

GTA 5 Sistem Gereksinimleri


İlginizi çekebilir: GTA 5 Mobile APK nasıl indirilir?


GTA 5 PC Hileleri Tüm Liste

Hemen aşağıda yer alan listeden ihtiyacınız olan hilelerin tümünü, kategori bazında görüntüleyebilirsiniz.

GTA 5 Polis Aranma Hileleri

GTA 5 Yetenek Hileleri

GTA 5 Silah / Güç Hileleri

GTA 5 Araba Hileleri

GTA 5 Yönetmen Modu Nasıl Aktif Edilir?

Yönetmen modunda, oynamak için bir NPC seçebilir ve gerektiğinde diğer hilelerle birleştirebilirsiniz. Şaka fragmanları, memeler veya machinima şovları yapmak için iyi.

GTA 5 PC Hileleri Nasıl Aktif Edilir?

Kısa bir şekilde bahsetmemiz gerekirse oyundaki hileleri kullanmak oldukça basit. Bunun için istediğiniz bir karakterle, istediğiniz bir anda telefonu çıkartın ve kodları, numara tuşlar gibi tuşlayın.

Ufak bir hatırlatma olarak hileleri aktif hale getirdiğiniz ilk andan itibaren görevlerden elde edeceğiniz tüm kazanımlar iptal edilmiş oluyor. Yani görev sonunda aldığınız bronz, gümüş ya da altın ödüller de etkisiz hale geliyor.


Göz atın: GTA 5 – Rockstar Games


Peki siz bu rehberde yer alan bilgiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Burada yer alan bilgiler işinize yaradı mı? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version