GTA 5 Online $500.000 Dağıtıyor! Hem de Herkese

Rockstar durmuyordu.

Modası geçmek bilmeyen GTA 5, oyuncularına sürprizler yapmaya devam ediyor. 2013 yılında çıktığı andan itibaren piyasayı elinde bulunduran GTA 5, Rockstar’ın liderliğinde çokça sayıda oyuncunun ana oyunu halinde hayatını sürdüyor. Bunun farkında olan Rockstar Games, daha da fazla oyuncuyu kendine çekmek için bir hediye peşinde. GTA 5 Online $500.000 kazanmak için yapmanız gerekenler çok basit. Haberimizin devamında ayrıntılara ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: GTA 5’te Sokağa Çıkma Yasağı Uygulanıyor!


GTA 5 Online $500.000 Kazanmak İçin Ne Yapmamız Gerekiyor?

Mayıs ayı içerisinde herhangi bir zamanda GTA 5 Online hesabınıza giriş yapıp vakit geçirmeniz gerekiyor. Bu yönergeyi yerine getirdikten sonra tek yapmanız gereken beklemek. Rockstar’ın açıklamasına göre giriş yaptıktan sonra en geç 1 hafta içinde bu miktar hesabınıza eklenecek.

Rockstar Games Resmi Twitter Hesabından atılan tweet ile bu müjdeyi tüm kullanıcılarına verdi.

Ücretsiz $500.000 GTA Online Parası

Mayıs ayı boyunca GTA Online oynayarak tek seferlik $500.000 Oyun Parası

GTA otomatik olarak bu miktarı oyun içindeki Maze Bank hesabınıza 7 gün içinde işleyecek

-Rockstar Games

GTA 5 Online $500.000

Ayrıca bu bağlantı üzerinden Rockstar Games resmi sitesine giderek hali hazırda devam eden etkinliği kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda bu link üzerinden, oyuna giriş yaptığınız taktirde alacağınız ekstra bonusları da öğrenebilirsiniz.

Rockstar Games Mayıs ayı boyunca oyuncularını mutlu edeceğe benziyor. Tüm etkinliklerden alınan bonusların arttırılması, yeni etkinlik içerisinde bulunan silahlara sahip olma yollarını daha da kolaylaştırması bize bunu gösteriyor. Sizler de GTA 5 hayranıysanız Mayıs ayı içerisinde oyuna giriş yapıp bu ekstralardan faydalanmanızı öneririz.


İlginizi Çekebilir: GTA 5 Online vs RDR 2 Online! Hangisi Daha İyi?


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version