GTA 5 Mobile APK Nasıl İndirilir ve Yüklenir?

GTA 5 Mobile APK Nasıl İndirilir?

Rockstar Games tarafından geliştirilen Grand Theft Auto V, şu sıralar hayran yapımı bir GTA 5 Mobile ile oldukça ses getiriyor. Peki ama GTA 5 APK nasıl indirilir ve boyutu ne kadar?


İlginizi Çekebilir: En İyi GTA Şarkıları


GTA 5 Mobile Nedir?

GTA 5 Mobile tamamen hayranlar tarafından hazırlanan ve resmi olmayan mobil odaklı bir GTA V sürümüdür. Tabii ki oyunun o denli GTA V olduğunu söylemek çok mümkün değil ancak akıllı telefonlarda vakit geçirmek adına biçilmiş kaftan.

GTA 5 Mobil

GTA 5 APK İndir! GTA 5 Mobile Nasıl İndirilir?

Hemen üstteki bağlantıyı kullanarak GTA 5 APK dosyasını akıllı telefonunuza ya da tabletinize indirebilirsiniz. Ufak bir bilgilendirme olması adına GTA 5 Mobile şu an yalnızca Android cihazlarda kullanılabiliyor.

GTA 5 Mobile Nasıl Kurulur?

GTA 5 Hakkında

Genç bir sokak serserisi, emekli bir banka soyguncusu ve korkunç bir psikopat yeraltı suç dünyasının, ABD hükümetinin ve eğlence endüstrisinin en korkutucu ve karmaşık unsurlarından birine bulaştığında, hiç kimseye güvenemeyecekleri acımasız bir şehirde hayatta kalmak için bir dizi tehlikeli soygun yapmalıdır.

Birbirinden çok farklı üç suçlu olan Michael, Franklin ve Trevor’ın kendilerini ömür boyu hapse attırabilecek cesur ve tehlikeli soygunlarda her şeylerini tehlikeye attıkları hayatlarına yakından bakın.

Yeni ve eski oyuncular için çeşitli teknik yükseltmeler ve geliştirmeler sunan en iyi Grand Theft Auto 5 deneyimiyle Los Santos ve Blaine County’nin etkileyici dünyasını keşfedin.

Exit mobile version