GTA 5 Kaynak Kodları Tamamıyla Sızdırıldı

Yeni Bully 2 ve GTA 6 bilgilerinin gelmesi yakın...

GTA 5 Kaynak Kodları Tamamıyla Sızdırıldı

2022 yılının Eylül ayında çalışan ve bir kısmı sızdırılmış olan GTA 5 kaynak kodları, bütünüyle internet ortamına düştü. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Fragmanını Sızdıran Arion Kurtaj’ın Cezası Belli Oldu


Hatırlayacağınız üzere, 2022 yılının Eylül ayında yaşanan büyük skandal ile GTA 6 oyunu ile ilgili hem birçok görsel ve hem de oyun içi etkinlikler, silahlar, eşyalar, araçlar ve iç mekanlar dahil yazılı bilgi sızıntısı yaşanmıştı. Buna ek olarak, GTA 5 kaynak kodları da çalınmış ve bir kısmı GitHub üzerinden sızdırılmıştı. Komut dizisi oluşturma fonksiyonlarının yanı sıra, GTA Online oyunundan kesilen içerikler, geliştirici notları ve hile koruma yazılımının bölümleri dahil pek çok şey ortaya dökülmüştü. Yaşanan yeni gelişme ile kaynak kodları, tamamı ile sızdırılmış oldu.

Sızdırılan GTA 5 Kaynak Kodları Neler İçeriyor?

GTAFocal X (eski adıyla Twitter) tarafından paylaşılan ekran görüntüsü ile sızdırılan kaynak kodlarının geçtiğimiz günlerde sizinle haberini paylaştığımız Bully 2 oyununa ek olarak Project Americas kod adıyla anılmış olan GTA 6 ile ilgili dosyaların da bulunduğuna değinilmiş. Hatta paylaşımda, kaynak kodun daha önceden bağımsız kişiler arasında alınıp satıldığı da söylenmiş. Haliyle, yakın bir zamanda yeni Bully ve GTA ile ilgili sızıntı bilgiler ile karşılaşmaya kesin gözüyle bakabiliriz.

Bu oyunlara ek olarak, şimdilik piyasadaki güncel GTA oyununun Los Santos haritasının eski versiyonlarına ait bilgiler ve oyunun gelişim sürecine dair detaylar da yer alıyormuş. Haliyle de hem geliştiriciler hem de oyuncular için, Rockstar Games şirketinin tasarlama ve geliştirme sürecinde izlediği yola dair altın değerindeki bilgiler ortaya çıkacak gibi görünüyor.

Elbette bu sızıntı olayının etkilerinin önümüzdeki zaman zarfında nasıl hissedileceği merak konusu, ama bilhassa GTA Online oyununun güvenlik anlamında risk altına girmesi olası diyebiliriz. Gelişmeleri yakından takip edecek ve mümkün olan en hızlı şekilde sizlere aktarmaya çalışacağız.

Exit mobile version