GTA 5, İzometrik Kamera Açısından Oldukça Hoş Görünüyor

Los Santos şehrine farklı bir açıdan bakalım mı?

GTA 5, İzometrik Kamera Açısından Oldukça Hoş Görünüyor

GTA 5, izometrik kamera açısı ile oldukça farklı bir görünüme bürünüyor. Flurdeh isimli Youtube kullanıcısı tarafından hazırlanmış olan yeni video ile Los Santos şehri bir nevi diorama havası veriyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 5’in Kaynak Kodları Sızıntıları Başladı


Görselliği geliştiren veya dizi, film veya oyun olsun farklı bir serideki simgesel bir karakteri veya karakterleri mevcut bir oyuna getiren modların haricinde, birtakım eğlenceli içerikler ile karşılaştığımız da olmuştu. Mesela son dönemde çıkan oyunların PlayStation için geliştirilmesi durumunda nasıl görüneceğine dair fikir veren demake çalışmaları gibi.

Flurdeh isimli Youtube kullanıcısı ise tamamıyla farklı bir yaklaşımda bulunarak Tiny Game Worlds serisi ile karşımıza çıkmaya başlamıştı. Kullanıcının bir hayli üne kavuşmasını sağlayan bu seri ile Red Dead Redemption 2, Elden Ring Cyberpunk 2077, BioShock Infinite, God of War, Days Gone, Fallout: New Vegas, The Elder Scrolls V: Skyrim, Assassin’s Creed Valhalla, Battlefield 1 dahil birçok oyunun dünyasına izometrik kamera açısından bakma imkanı sunuyor.

GTA 5, İzometrik Kamera Açısı ile Farklı Havaya Büründü

Flurdeh, çalışmalarından bir yenisini güncel GTA oyunu için gerçekleştirmiş. Yaklaşık iki buçuk dakikalık videoda şehrin, gerek ana senaryo ve GTA Online görevleri ve gerekse de serbestçe dolaşarak görebileceğimiz pek çok noktasını görebiliyoruz. Bu izometrik kamera açısıyla, oyun bazı sahnelerde The Sims havası dahi veriyor.

Youtube kanalında, adında Tilt Shift yazılı olan videoların tamamının izometrik kamera açılı sunumlara sahip olduğunu söyledikten sonra, sizi GTA 5 videosu ile baş başa bırakıyoruz. Keyifli seyirler dileriz.

Exit mobile version