GRID Legends için Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

GRID efsanesi önümüzdeki ay geri dönüyor!

GRID Legends için Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Codemasters stüdyosunun Electronic Arts tarafından satın alınmasının ardından, satışa sunacağı ilk yarış oyunu için beklenen tarih giderek yaklaşıyor. Önümüzdeki ayın sonlarına doğru çıkacak GRID Legends için sistem gereksinimleri de açıklığa kavuştu. Peki bilgisayarınız oyun için hazır mı? Detaylar bu haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gran Turismo 7 Araç ve Pist Sayısı Doyurucu Olacak


GRID Legends için Sistem Gereksinimleri Ne Seviyede?

25 Şubat 2022 tarihinde PC (Origin ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformları için satışa sunulacak olan oyunun sistem gereksinimlerine bakacak olursak, en aşağı Intel i3 2130 veya AMD FX4300 işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GTX 950 veya AMD RADEON RX 460 ekran kartlı bir sistem işinizi görecektir.

En Düşük ve Önerilen olmak üzere ikiye kategoriye ayrılmış olan GRID Legends sistem gereksinimleriyle ilgili tüm detaylara aşağıdan bakabilirsiniz.

GRID Legends Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

GRID Legends Detayları

Codemasters şirketinin Electronic Arts tarafından satın alınmasının ardından geliştirilmesine başladığı ilk yarış oyunu olan GRID Legends, EA Play Live 2021 sırasında duyurulmuştu.

Yeni yarış oyunu, oyuncuları klasik yarış pistlerine ve alışık olduğumuz şehirlerin sokaklarına götürecek. Daha önceki oyunlarda gördüğümüz şehirlerin yanı sıra yeni oyuna Londra ve Moskova da eklenecek.

Yeni oyunla birlikte tüm pistlerde ve şehirlerde farklı araç türleri ile mücadele edecek iken, GRID World Series modu da geri dönecek. Oyunculara farklı bir kariyer modu deneyimi sunan World Series, dünyanın dört bir yanındaki pistlerde yarışacak, karakterimizi en iyi yapmaya odaklandığımız bir oyun olarak karşımıza çıkıyordu.

GRID Legends daha detaylı bir kariyer modu bulunacak olup, hikayenin ise live-action yani gerçek oyuncularla çekilmiş görüntülerle aktarılacağı açıklanmıştı. Ayrıca yine hikaye modunda, sadece yarışların yer almayacağı; takım içi diplomasi ve pilotlar arası rekabetin de olacağı söylenmişti.

 

Exit mobile version