GRID Legends Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Yarışçıları yavaştan piste alalım...

GRID Legends Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

GRID Legends çıkış tarihi açıklandı. Yarış oyunlarında uzman olan Codemasters şirketinin sıradaki oyunu ne zaman çıkacak? Detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2’nin 15 Dakikalık Videosu Harika Görünüyor


Codemasters şirketinin Electronic Arts tarafından satın alınmasının ardından geliştirilmesine bağladığı ilk yarış oyunu olan GRID Legends, EA Play Live 2021 sırasında duyurulmuştu.

Yeni yarış oyunu, oyuncuları klasik yarış pistlerine ve alışık olduğumuz şehirlerin sokaklarına götürecek. Daha önceki oyunlarda gördüğümüz şehirlerin yanı sıra yeni oyuna Londra ve Moskova da eklenecek.

Yeni oyunla birlikte tüm pistlerde ve şehirlerde farklı araç türleri ile mücadele edecek iken, GRID World Series modu da geri dönecek. Oyunculara farklı bir kariyer modu deneyimi sunan World Series, dünyanın dört bir yanındaki pistlerde yarışacak, karakterimizi en iyi yapmaya odaklandığımız bir oyun olarak karşımıza çıkıyordu.

GRID Legends daha detaylı bir kariyer modu bulunacak olup, hikayenin ise live-action yani gerçek oyuncularla çekilmiş görüntülerle aktarılacağı açıklanmıştı. Ayrıca yine hikaye modunda, sadece yarışların yer almayacağı; takım içi diplomasi ve pilotlar arası rekabetin de olacağı söylenmişti.

GRID Legends Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Yüzden fazla aracın ve onlarca farklı pistin yer alacağı yeni GRID, PC (Origin ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformları için geliştiriliyor. Electronic Arts ve Codemasters tarafından yapılan yeni duyuru ile oyunun 25 Şubat 2022 tarihinde satışa sunulacağı kesinlik kazandı.

Verilen bilgilere göre, ön-siparişe açılmış olan GRID Legends’ın standart sürümüne ek olarak bir de Deluxe sürümü olacak. İçeriğinde ise çıkışı sonrasında yayınlanacak olan dört büyük içerik paketi, Mechanic Pass, Volkswagen Golf GTI ve Audi R8 1:1 ve özel meydan okumalar bulunacak. Sürüm fark etmeksizin ön-sipariş ile satın almanız durumunda, kariyer modu için Aston Martin Vantage GT4, Porsche 962C, Ginetta G55 GT4, Koenigsegg Jesko olmak üzere dört arabanın bulunduğu Seneca & Ravenwest Double Pack içeriğine erişim hakkınız olacak. Ayrıca Ravenwest odaklı kariyer etkinlikleri ve Seneca ve Ravenwest takım ikonları, süslemeleri ve pankartları da hediye edilecek.

Tarih duyurusu kapsamında yayınlanan ilk oynanış videosuna ise aşağıdan bakabilirsiniz. Keyifli seyirler!

Exit mobile version