Grand Theft Auto: The Trilogy Sistem Gereksinimleri Sızdırıldı

Maziye kaliteli bir şekilde geri dönmeye hazır mıyız?

Grand Theft Auto The Trilogy Sistem Gereksinimleri Sızdırıldı

Grand Theft Auto: The Trilogy sistem gereksinimleri sızdırıldı. Görünüşe göre Rockstar Games, klasikleşmiş üç oyunu oldukça sağlam bir şekilde elden geçiriyor. Peki bilgisayarınız üçleme paketi için hazır mı? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Grand Theft Auto: The Trilogy Duyuruldu


Geçtiğimiz hafta içerisinde Rockstar Games tarafından yapılan duyuruyla, Grand Theft Auto: The Trilogy resmiyet kazanmıştı. Bu yılın sonlarına doğru PC (Rockstar Games Launcher), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan üçleme paketi, önümüzdeki yılın ilk yarısında da Android ve iOS tabanlı cihaz kullanıcıları ile buluşturulacak.

Resmi olarak detaylandırılmamış olsa da, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: San Andreas ve Vice City oyunlarının hem grafiksel hem de oynanış olarak yenileneceği söylenmişti. Ne var ki klasik görünümde ve hissiyatta kayıp yaşanmayacakmış.

Bugün ise GTAForums üzerinden alloc8or isimli kullanıcı, sızdırdığı bilgiler ile hem sistem gereksinimlerini hem de ilk grafik detaylarını ortaya döktü.

Görünüşe göre Grand Theft Auto: The Trilogy içeriğindeki oyunlar, yeni nesil için yeni ışıklandırma ve çevresel geliştirmeler, yüksek çözünürlüklü dokular, arttırılmış çizim mesafesi, Grand Theft Auto 5 tarzı kontroller, hedefleme ve çok daha fazlası ile güncellenecek.

Grand Theft Auto: The Trilogy Sistem Gereksinimleri Detayları

Eğer Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: San Andreas ve Vice City oyunlarını bilgisayarınızda oynayacaksanız, en aşağı Intel Core i5-2700K veya AMD FX-6300 işlemcili, NVIDIA GeForce GTX 760 (2 GB) veya AMD Radeon R9 280 (3 GB) ekran kartlı ve 8 GB bellekli bir sisteme ihtiyacınız olacak.

Bu yılın sonlarına doğru çıkması beklenen Grand Theft Auto: The Trilogy için sızdırılan tüm sistem gereksinimlerine aşağıdan bakabilirsiniz.

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Son olarak, yakın bir zaman önce Grand Theft Auto: The Trilogy paketinin 11 Kasım 2021 tarihinde 70 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacağı iddia edilmişti. Bununla birlikte, 5 Ocak 2022 tarihine kadar Rockstar Games Laucher üzerinden satın almanız durumunda ise 15 dolar ve üzeri satın alımlarınızda 10 dolarlık bir indirim hakkınız olacak. Bu promosyonun 16 Ocak 2022 tarihinde sona ereceği söyleniyor.

Exit mobile version