Grand Theft Auto: The Trilogy Duyuruldu

Rockstar Games sonunda resmi duyuru ile karşımıza çıktı!

Grand Theft Auto The Trilogy Duyuruldu

Uzun zamandır beklenen duyuru bugün itibarıyla gerçekleşti. Grand Theft Auto: The Trilogy paketi, Rockstar Games tarafından yapılan duyuru ile resmiyet kazandı. Bu yılın sonlarına doğru satışa sunulacak. Konu ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 5’in PS5 Fragmanı Dislike Rekoru Kırdı


Grand Theft Auto: The Trilogy oyun dünyasının gündemini meşgul ediyordu. Uzun bir zaman zarfında birçok kez karşımıza çıkan bu üçleme paketi, elbette büyük bir heyecana da vesile oluyor. Her ne kadar hakkında sayısı iddia ve söylenti ile karşılaşmış olsak da, ne Rockstar Games cephesinin ağzını bıçak açıyordu ne de Take-Two Interactive cephesinin. Son olarak Rockstar Games Launcher uygulamasının veri tabanındaki bulguların ardından, an meselesi olduğunu tahmin ettiğimiz duyuru da bugün itibarıyla gerçekleşti.

Grand Theft Auto: The Trilogy Sonunda Geliyor

Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: San Andreas ve Vice City oyunlarını içerecek olan Grand Theft Auto: The Trilogy, bu yılın sonlarına doğru PC (Rockstar Games Launcher), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak. Android ve iOS tabanlı cihazlar için geliştirilen versiyonu ise 2022 yılının ilk yarısında kullanıcılar ile buluşturulacak.

Rockstar Games tarafından verilen detaylara bakılırsa, bahsi geçen üç oyun da grafiksel ve oynanış olarak yenilik geçirecek. Her ne kadar Amerika menşeli yayıncı şu an için ayrıntılı bir açıklamada bulunmamış olsa da, önümüzdeki haftalarda merak edilen detayların paylaşılacağının sözünü verdi. Bunun yanı sıra, her ne kadar bir dizi geliştirme söz konusu olacaksa da klasik görünüm ve hissiyat kaybolmayacakmış.

Son olarak, önümüzdeki hafta itibarıyla Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: San Andreas ve Vice City oyunlarının halihazırdaki versiyonlarının dijital mağazalardan kaldırılacağı da söyleniyor. Ne var ki bu oyunları satın almış olan oyuncular için yenilenmiş sürümlere ücretsiz geçiş imkanının sunulup sunulmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Duyuruya özel olarak yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Grand Theft Auto III Hakkında

Hayali Liberty City’de geçen oyunda, Claude rolündeyiz. Bir soygun sırasında ihanete uğrayan ve kız arkadaşı tarafından ölüme terk edilen ana karakterimiz, intikam yemini için yola çıktıktan sonra, kendisini suç, uyuşturucu, çete savaşları ve yozlaşmanın dünyasında buluyor.

Grand Theft Auto: San Andreas Hakkında

Oyunun hikayesi Carl Johnson karakterinin etrafında dönüyor. Annesinin öldürülmesi üzerine evine dönen Carl, yozlaşmış otoriteler ve güçlü suçlular ile çatışırken, eski çetesine ve suç hayatına geri dönüş yapıyor.

Grand Theft Auto: Vice City Hakkında

Serinin en beğenilen oyunlarından olan Grand Theft Auto: Vice City’de, hapishaneden çıktıktan sonra uyuşturucu anlaşmasında pusuya düşen Tommy Vercetti karakterinin rolündeyiz. Sorumluları aramakta olan Tommy, bir yandan da şehirdeki diğer suç örgütlerinden güç alarak yavaş yavaş bir imparatorluk inşa ediyor.

Exit mobile version