Grand Theft Auto 6 NFT Destekleyebilir

Biz değil, Take-Two Interactive Üst Yöneticisi Strauss Zelnick söylüyor...

Grand Theft Auto 6 NFT Destekleyebilir

Yakın bir zaman önce Take-Two Interactive Üst Yöneticisi Strauss Zelnick ile yapılan bir röportaja bakılırsa, Grand Theft Auto 6 NFT desteği sunabilir. Henüz net bir açıklama olmasa da, bu yönde bir imanın yapıldığı görülebiliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Rockstar Games GTA 6 Hakkında Konuştu!


NFT’ler, son dönemde popülaritesini iyiden iyiye arttırmış durumdalar. Türkçesi Geri Ödenemeyen Jeton olarak tanımlanabilen bu sistem, bir dijital blokzincirde depolanıp da benzersiz ve değiştirilemez veri birimi anlamına geliyor. NFT’ler fotoğraflar, videolar, üç boyutlu modeller, sesler ve daha başka dijital dosyalar ile ilişkilendiriliyor.

Günümüzde birçok sektörde kullanılıyor iken, Valve yıllardır Steam Pazarı ve Counter-Strike: Global Offensive, DOTA 2 ve daha birçok oyunda NFT kullanıyordu. Ubisoft dahil önde gelen büyük yayıncıların da yavaş yavaş bu sistemi oyunlarına entegre ettiklerini görebiliyoruz. Bu her ne kadar oyuncuları kızdırıyor olsa da, gelecekte daha birçok oyunda karşımıza çıkması kaçınılmaz gibi görünüyor. Grand Theft Auto 6 da bunlardan bir tanesi olabilir.

Bildiğiniz gibi serinin sıradaki ana oyununun aktif olarak Rockstar Games çatısı altında geliştirilmekte olduğu resmi olarak onaylanmıştı. Her ne kadar şimdilik herhangi bir yeni bilgi verilmemiş olsa da, açık dünya oynanışta bir kez daha standartları belirleyecek kadar detaylı bir oynanış sunacağına hiç şüphe yok.

Grand Theft Auto 6 NFT Desteği Sunacak Mı?

Yakın bir zaman önce Games Industry tarafından Take-Two Interactive Üst Yöneticisi Strauss Zelnick ile yapılan bir röportaj sırasında, Grand Theft Auto 6 ile ilgili olası yeni bir bilgi daha ortaya çıktı diyebiliriz.

“Her daim taze olmaya hevesli olmalısınız. Tüketicilere her zaman istediklerini sunmaya hevesli olmalısınız. Geçmişi korumaya çalıştığınız dakikada, önemsiz hale geliyorsunuz.”

Röportajın ilerleyen kısımlarında NFT konusuna da değinen Zelnick, “NFT’lerin gerçek olduğuna inanıyoruz ve neden olmasınlar ki? Dijital eşyalara inanıyoruz ve uzun zamandır dijital eşyalar satıyorduk. Ender eşyalara inanıyoruz, toplanabilirler eşyalara inanıyoruz. Bizi düşündüren, ortada bir spekülasyon var.”

Take-Two Interactive Üst Yöneticisi Strauss Zelnick tarafından yapılan yorumlara bakılırsa, Grand Theft Auto 6 için NFT desteği gündemde olabilir. Bu her ne kadar doğrudan söylenmemiş olsa da, söylemlerin altında bir imanın olduğu sonucuna varılabilir. Tabii ki yaşanacak olan gelişmeleri takip etmekten başka yapılabilecek bir şey yok.

Exit mobile version