Gran Turismo 7 İnceleme Puanları Belli Oldu

Pistlere geri dönüş zamanı yaklaşıyor...

Gran Turismo 7 İnceleme Puanları Belli Oldu

Gran Turismo 7 inceleme puanları ortaya çıkıyor. Buluşmaya az bir zaman kalmış iken, bakalım Gran Turismo Sport sonrası ana seriye geri dönüş beklenildiği gibi olmuş mu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gran Turismo 7 Odaklı State of Play Yayını Gerçekleştirildi


2020 yılı içerisinde gerçekleştirilmiş olan PlayStation 5 sunumu sırasında duyurulmuş olan Gran Turismo 7, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için 4 Mart 2022 Cuma günü satışa sunulacak. Kısa bir süre önce kalkan ambargo sonrasında, oyun mecraları inceleme yazılarını yayınlamaya başladılar.

Gran Turismo 7 İnceleme Puanları Detayları

Metacritic sitesine baktığımız zaman, PlayStation 5 versiyonu için yayınlanan puanların sonucunda, 88 / 100 seviyesinde bir ortalama ile karşılaşıyoruz. PlayStation 4 tarafında ise, henüz bir ortalama oluşturacak kadar puanlamanın söz konusu olduğunu maalesef söyleyemiyoruz. Ancak yakın bir zamanda, bu platforma ile ilgili inceleme puanları da kendisini gösterecektir.

IGN, Game Informer, Eurogamer, VentureBeat ve VGC gibi oyun dünyasının önde gelen mecralarının da dahil olduğu puanlamaların detaylarına aşağıdan bakabilirsiniz.

Exit mobile version