Gran Turismo 7 Araç ve Pist Sayısı Doyurucu Olacak

Geliyor gelmekte olan...

Gran Turismo 7 Araç ve Pist Sayısı Doyurucu Olacak

Gran Turismo 7 araç ve pist sayısı resmi açıklama öncesinde ortaya çıktı. Oyuncular, serinin yeni oyununda kaç arasından seçimlerini yapacaklar? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War PC ve PS5 Karşılaştırma Videosu Yayınlandı


PlayStation konsollarının teknik kapasitesi için vitrin görevi gören serilerden olan Gran Turismo, yeni oyunu ile 4 Mart 2022 tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 için geri dönüş yapacak. Geçtiğimiz yılın ilk PlayStation 5 sunumu sırasında duyurulan Gran Turismo 7, her zaman olduğu gibi Polyphony Digital tarafından geliştiriliyor.

Çıkış tarihinin yaklaşmaya devam etmesi ile resmi bilgiler kadar dolaylı yoldan karşımıza gelen haberler de oluyor. Bu haberimiz de onlardan bir tanesi.

Gran Turismo 7 Araç ve Pist Sayısı Ortaya Çıktı

GTAPlanet forumlarında bir kullanıcı tarafından yapılan paylaşıma bakılırsa, bir Japon mağazasında Gran Turismo 7 ile ilgili olarak yayınlanan bir broşüre göz gezdiren bir oyuncu tarafından aktarılana göre, serinin yeni oyununda gerçekçi hava koşulları ve manzaralar ile doksan pist ve hem klasik hem de modern olmak üzere dört yüz yirmi araç olacak. Dahası ise araç alım satımı yaparak, garajımızda bin araç çekebilmemiz de mümkün olacak.

Yeni oyun ile ilgili aktarılan diğer önemli bilgilere bakacak olursak, teknik ve kozmetik anlamda özelleştirme yapabilecek. Tuning Shop motor, lastik, fren ve süspansiyon seçenekleri sunacak iken, GT Auto ise yüzden fazla tekerlek, altı yüzden fazla aero parçası takmaya ek olarak yıkama ve boyama yapabileceksiniz.

Brand Central olarak adlandırılan market kısmında altmıştan fazla otomobil üreticisinin 2011 yılından sonra satışa sunulan üç yüzden fazla model bulunacak. İkinci el araba mağazasında ise seksenler, doksanlar ve eski Japon araçları bulunacak.

Manzaralar modu Gran Turismo 7 ile geri dönecek ve fotoğraf çekebileceğiniz dünya genelinde kırktan fazla ülkede iki bin beş yüzden fazla konum sunulacak. Tercihen HDR fotoğraflar çekebilmek de mümkün olacak.

Son olarak, farklı eğitimler alabileceğiniz Lisans merkezi, drift parkurları, azami hız yarışı ve daha birçok farklı meydan okumaları yerine getirmenizin gerekeceği Mission Challenge ve dünya pistleri, yeni Gran Turismo oyununda bulunacak olan diğer içeriklerin arasında yer alacak.

Exit mobile version