Gotham Knights PC Özellikleri Fragmanı Yayınlandı

Işıl ışıl bir Gotham City bizi bekliyor...

Gotham Knights PC Özellikleri Fragmanı Yayınlandı

Gotham Knights PC özellikleri, yayınlanan yeni fragman ile gün yüzüne çıkartıldı. Görünüşe göre oyuncular, bu platformda gelmiş geçmiş en iyi Gotham City deneyimini yaşayacaklar. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gotham Knights’ta Her Şeyi Bir Oynayışta Göremeyecekmişiz


WB Games Montreal tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından da yayınlanacak olan Gotham Knights için bir aydan az bir süre kaldı. Gotham City’ye bir kez daha geri döneceğimiz oyun, Batman karakterinin ölümü sonrasında yaşananları ve Batman ailesini oluşturan Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin dörtlüsünün şehri düzene sokmak için verdikleri mücadeleyi anlatacak.

21 Ekim 2022 tarihinde PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulması beklenen Gotham Knights için süren tanıtımlar kapsamında, yayınlanan yeni fragman ile PC versiyonunda desteklenecek olan özellikler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Gotham Knights PC Özellikleri, Yeni Fragman ile Detaylandırıldı

Yayınlanan basın bildirisi ve fragmana bakacak olur isek, platform kullanıcıları 4K çözünürlük, ultra seviyede kare hızı, ışın izlemeli yansımalar, geliştirilmiş performans için NVIDIA DLSS 2.0, AMD FSR 2.0 ve Intel X Super Sampling (XeSS), keskinleştirme, TAA yukarı örnekleme, Görüş Alanı, Ortam Örtme ve en düşük ve en yüksek çözünürlük ayarı dahil geniş özelleştirme seçenekleri ve ultra geniş ve çoklu monitör desteği ile Gotham City’yi bu zamana kadar ki en gerçekçi haliyle görebilme fırsatı yakalayacaklar.

Fragmanda ayrıca oyun ile ilgili hem daha önceden gördüğümüz hem de yeni sahneler de ekranımıza geliyor. Hiç şüphe yok ki görsel açıdan büyük bir şölen bizleri bekliyor.

Geçtiğimiz günlerde PLAY dergisi tarafından Oyun Yönetmeni Geoff Ellenor ve Sinematik Yönetmeni Wilson Mui ile yapılan röportaj sırasında, bizlere sunulacak olan hikayeyi tek oynayışta göremeyeceğimiz söylenmişti. Haliyle Gotham Knights bizi epey bir süre oyalayacakmış gibi görünüyor.

 

Exit mobile version