Gotham Knights Oynanış Videosu Yayınlandı

PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının üstüne soğuk su içebiliriz...

Gotham Knights Oynanış Videosu Yayınlandı

Warner Bros. Games ve WB Games Montreal, Gotham Knights oynanış videosu yayınladılar. On üç dakikalık oynanış videosunu haberimizde bulabilirsiniz. Bakalım yeni oyun güncel haliyle nasıl görünüyor? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Gotham Knights Beta Steam Mağazasında Görüldü


DC Fandome 2020 sırasında duyurulmuş olan Gotham Knights, 25 Ekim 2022 tarihinde satışa sunulacak. Her ne kadar oyunun iki nesle de çıkacağı söylenmiş olsa da, artık sadece PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştiriliyor. En iyi deneyimin sunulmasının amaçlanması gerekçe gösterilerek PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları bütünüyle iptal edildi.

Gotham Knight hikayesi, Batman karakterinin ölümünün akabinde geçiyor. Önlerindeki en büyük engelin kalkması sonrasında yeraltı suç dünyası Gotham sokaklarında cirit atmakta iken, şehri güvende tutmak, halka umudu yeniden getirmek, polislerin disiplinini tekrardan sağlamak ve suçlulara kaçacak deliği yeniden arattırmak ise Batman Family olarak yine bize düşecek.

Gotham Knights Oynanış Videosu Görücüye Çıktı

Yakın bir zaman önce çıkış tarihi açıklanan oyun için on üç dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz ve Nightwing ve Red Hood karakterlerinin sahneye çıktığı videoda, ikiliyi hem kendi hakimiyetlerini sağlama niyetinde olan topluluklar ile savaşırken hem de Baykuşlar Divanı sırlarını ortaya çıkartmaya çalışırken görebiliyoruz.

Oynanış videosunun yanı sıra, bugün itibarıyla Gotham Knights oyununu ön-sipariş ile satın alabiliyorsunuz. Standart sürüm haricinde, Deluxe ve Koleksiyoncu sürümü de bulunuyor. Deluxe sürümü özel teçhizat, kozmetikler, Batman Beyond animasyon dizisinden esinlenilen Beyond Suitstyle karakter görünümleri ve daha fazlasını içeren Visionary Pack içeriğinin bulunduğu ile geliyor. Koleksiyoncu sürümünde ise Deluxe içeriğine ek olarak toplanabilir arttırılmış gerçekçilik süs iğnesi, on altı sayfalık medya kitabı, özel Gotham City haritası, dört karakterin heykelcik diyoraması ve dahası bulunacak.

Exit mobile version