Gotham Knights’ın Önerilen PC Gereksinimleri de Açıklandı

Son ayarlamaları da yapalım...

Gotham Knights'ın Önerilen PC Gereksinimleri de Açıklandı

Gotham City’yi özleyen oyuncular için, beklenen gün epey yaklaştı. Önümüzdeki Cuma günü, Gotham Knights satışa sunulacak ve bir kez daha şehri kurtarmak için büyük bir mücadeleye gireceğiz. Ancak bu defa Batman Family ile. Geçtiğimiz hafta içerisinde, oyunun en düşük sistem gereksinimleri açıklık kazanmıştı. Bu hafta ise Gotham Knights’ın önerilen PC gereksinimleri de ortaya çıktı. Peki bilgisayarınız hazır mı? Cevabı bu haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Gotham Knights için 4 Oyunculu Mod Yayınlanacak


Oyunun çıkışına sayılı günler kala, Warner Bros. Interactive ve WB Games Montreal tarafından oynanışa genel bir bakış fragmanı yayınlandı. Belfry ev üssü, eşsiz karakter yetenekleri Baykuşlar Mahkemesi ile çatışmalar ve daha fazlasını gördüğümüz fragman, bir hayli etkileyici olup heyecanı bir üst seviyeye çıkartıyor.

Gotham Knights’ın Önerilen PC Gereksinimleri Detayları

Fragmana ek olarak, Gotham Knights için önerilen sistem gereksinimleri de netlik kazandı. Intel Core i7-10700K veya Ryzen 5 5600X işlemcili, 16 GB bellekli ve GeForce RTX 2070 veya Radeon RX 5700 XT ekran kartlı bir sistem işinizi görecektir. Yalnız bunların, yüksek ayarlarda 1080p 60 FPS için olduğunu belirtelim.

Genel olarak bir toparlama açısından hem en düşük hem de önerilen gereksinimleri, aşağıya bırakalım.

En Düşük Gereksinimler (Düşük Ayarlar, 1080p @ 60 FPS)

Önerilen Gereksinimler (Yüksek Ayarlar, 1080p @ 60 FPS)

Exit mobile version